Ο Miral δημιουργός προορισμών του Αμπού Ντάμπι και η Warner Bros ανακοίνωσαν ότι το πρώτο παγκόσμιο ξενοδοχείο Warner Bros, το WB Abu Dhabi, βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί Γιας του Αμπού Ντάμπι.
Το ξενοδοχείο -κόστους 112 εκατ. δολαρίων- έχει ολοκληρωθεί κατά 40% και αναμένεται να ανοίξει το 2021.
Το WB Abu Dhabi θα βρίσκεται δίπλα στο βραβευμένο θεματικό πάρκο Warner Bros World Abu Dhabi και θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στα αξιοθέατα αναψυχής του νησιού Γιας.
Με σχεδιασμό και εμπνευσμένο από το παγκοσμίως γνωστό εμπορικό σήμα Warner Bros, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εξαιρετικές ανέσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω ξεχωριστών εμπειριών για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες.

hotel warner bros world abu dhabi

Το WB Abu Dhabi θα διαθέτει περισσότερα από 250 δωμάτια σε οκτώ επίπεδα, με μοντέρνα διακόσμηση, εκτεταμένη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεόρασης. Το σύγχρονο ντιζάιν του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει επίσης εστιατόρια με την υπογραφή WB, ένα κορυφαίο κέντρο σπα και γυμναστηρίου και μια πισίνα στον τελευταίο όροφο, απ’ όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον χαρακτηριστικό ορίζοντα του νησιού Γιας.

Το WB Abu Dhabi, θα συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιο της Miral στα μοναδικά αξιοθέατα διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς στο Αμπού Ντάμπι.