Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού & Ταξιδιού Ανατολικής Μεσογείου | EMITT θα πραγματοποιηθεί στο  Συνέδριο και Συνεδριακό Κέντρο TÜYAP Fair , μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου 2020.

Οργανωμένη από τον όμιλο Hyve, το EMITT Istanbul θα πραγματοποιηθεί υπό την χορηγία του Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, της Τουρκικής Κυβέρνησης της Κωνσταντινούπολης, του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης και της Turkish Airlines, μαζί με την υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων | KOSGEB.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ξενοδοχείων | TÜROFED και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επενδυτών Τουρισμού | TTYD είναι επίσης μεταξύ των επιχειρηματικών εταίρων της Έκθεσης.

Η EMITT  φιλοξένησε πέρυσι  5.620 εκθέτες και 57.470 επισκέπτες από 94 χώρες. Φέτος, εκπρόσωποι από συνολικά 20 ξένων χωρών, έχουν επίσης ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την Έκθεση.

Ο κ. Ekrem İmamoğlu, δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου της Κωνσταντινούπολης, τόνισε ότι η İstanbul μπορεί να αποτελέσει υποδειγματικό μοντέλο εφαρμογής για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία με την αρμονία και τη συνεργασία όλων των τμημάτων.

Το EMITΤ οδηγεί την τουριστική βιομηχανία

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του EMITT, Hacer Aydın, δήλωσε ότι το EMITT έχει συνεισφέρει στις επιχειρήσεις της τουριστικής βιομηχανίας με ετήσιο μέσο όρο 3 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες, χάρη στις συνεργασίες και τις συμφωνίες πωλήσεων,  για τις οποίες άνοιξε το δρόμο.

Yπογράμμισε ότι το EMITT, το οποίο είναι το σημείο συνάντησης δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών από τον τουριστικό κλάδο κάθε χρόνο, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα εκπαίδευσης και ανταλλαγής εμπειριών.

” Έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην απόκτηση καταναλωτικών συνηθειών διακοπών μεταξύ των καταναλωτών από όλες τις εισοδηματικές ομάδες στην Τουρκία, την επωνυμία πόλεων και περιφερειών και τη μετατροπή πολυάριθμων πολιτιστικών αγαθών σε τουριστικές αξίες που παράγουν έσοδα για 23 χρόνια, το EMITT είναι η πιο σημαντική πόρτα της τουρκικής τουριστικής βιομηχανίας που ανοίγει στον κόσμο “.

Ο κ. Aydın υπογράμμισε ότι το EMITT άνοιξε το δρόμο για την εμφάνιση πολλών νέων τουριστικών και τουριστικών προορισμών στην Τουρκία και είχε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην επωνυμία των πόλεων και ακόμη και των χωριών της Τουρκίας, φέρνοντας σε επαφή τους εγχώριους και ξένους τουρίστες.

Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του EMITT

Οι πρόεδροι των ενώσεων θα μοιραστούν τις προσδοκίες, τις προβλέψεις και τις προτάσεις τους στο EMITT 2020, το οποίο θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους θεσμούς του κλάδου όπως οι TTYD, TÜROFED και TÜRSAB. Οι μέρες  θα είναι γεμάτες με συνέδρια, παρουσιάσεις, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις εγχώριων και διεθνών εκθετών και εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας.