Το Travel Technology Conference Track του WTM London θα διαρκέσει και τις τρεις ημέρες της έκθεσης και θα αποκαλύψει τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος – την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, τον έξυπνο τουρισμό και την εικονική πραγματικότητα.

Ξεκινώντας την Τρίτη το απόγευμα, στο Elevate Stage , θα είναι το πρώτο Technology Summit, όπου το WTM καλωσορίζει τον κεντρικό ομιλητή Bon Sian Chai , Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο, International Markets, Group Trip.com, ο οποίος θα συζητήσει το Reimagining the Future of Travel & Hospitality με Τεχνολογία (Τρίτη 7 Νοεμβρίου, 14:30).

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη αυξάνει τον αντίκτυπό της στο ταξιδιωτικό και τουριστικό οικοσύστημα, ο Pieter Jordaan , Group Chief Information Officer, TUI. Andrew Owen Jones , MD, SMARTSEER; και ο Frank Trampert , SVP, Παγκόσμιος Διευθύνων Σύμβουλος, Πωλήσεις Κοινότητας, Sabre Hospitality αποκαλύπτουν πού έχει ήδη επιρροή η τεχνητή νοημοσύνη και τις δυνατότητες για μελλοντικές εφαρμογές στο πλαίσιο της συνεδρίας AI – Απεριόριστες ευκαιρίες για αλλαγή στα ταξίδια (Τρίτη 7 Νοεμβρίου, 15:05), με συντονιστή την Kate Harden-England , εκδότρια, Travolution.

Το απόγευμα συνεχίζεται με μια βαθιά βουτιά στη θεωρία και την πράξη της εικονικής πραγματικότητας – Η παράδοση συναντά την τεχνολογία: Ανυψώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία με εικονική πραγματικότητα και επαυξημένη πραγματικότητα (Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 15:55).

Ακολουθεί το Επίλυση του Αλύτη (Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 16:25), το οποίο διερευνά τα σημεία επαφής και τις διαδικασίες στα ταξίδια που ακολουθούν για την επανεφεύρεση με γνώμονα την τεχνολογία.

Αλλού, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 14:40, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν για τα προστατευτικά κιγκλιδώματα για τεχνητή νοημοσύνη και τις ακούσιες συνέπειες στο Discover Stage, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ανθεκτικότητας Ταξιδίων και Τουρισμού . Ο Sam Altman , Συμπαραγωγός, Innovations of the World και Innovation Officer – US Army Reserve, θα συζητήσει την ευθύνη για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα ταξίδια και τον τουρισμό.

Μια άλλη συνεδρία, Harnessing Technology: Building Cities for SMART Tourism , που παρουσιάστηκε σε συνεργασία με το World Tourism Cities Foundation , θα εξετάσει τον ρόλο της τεχνολογίας στο να επιτρέπει στις πόλεις να αναπτύξουν μια τουριστική βιομηχανία χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα των κατοίκων τους (Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, 15:30 ). Η πίστα τεχνολογίας συνεχίζει τον ρυθμό της μέχρι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, με δύο συνεδρίες στη σκηνή Innovate σε συνεργασία με την Genesys Digital Transformation.

Το Building a Seamless Traveler Journey with Technology (13:40) θα παρουσιάσει τον Muzzammil Ahussain , Διευθύνοντα Σύμβουλο της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής εταιρείας της Σαουδικής Αραβίας, Almosafer. Digital Strategist Danny Cohanpour, Διευθύνων Σύμβουλος της Trove Tourism Development Advisors. και Stephanie Waismann , Chief Product Officer, Hotelbeds.

Ακολουθεί μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές και οι ιστότοποι εξελίσσονται ώστε να παραμένουν σχετικοί σε ένα τοπίο πολλών καναλιών με την ενότητα Technologies Redefining Engagement: The Purchasing Power is the Palm of Your Customers’ Hands (14:10).

WTM Start-Up Pitch Battle

Εν τω μεταξύ, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής της προς την κοινότητα των start-ups, η WTM θα φιλοξενήσει το δεύτερο WTM Start-Up Pitch Battle τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, στις 13:20, επίσης στη σκηνή Discover, με την υποστήριξη της Amadeus.

Το έπαθλο είναι ένα δωρεάν εκθεσιακό περίπτερο στο WTM London 2024 και έκθεση στο εκτεταμένο δίκτυο της WTM – συμπεριλαμβανομένων όλων των ευκαιριών δημοσίων σχέσεων στην έκθεση και μιας συνέντευξης με τον νικητή. Η Amadeus θα παρέχει επίσης 6 ώρες εξατομικευμένης καθοδήγησης με τους εκτελεστικούς ηγέτες της. Για να υποβάλετε την προσφορά σας, κάντε αίτηση χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο: Αίτηση για το Start-up Pitch Battle της WTM (smartsheet.com) . Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Η Brooke Gilbertson , International Conference Manager της WTM London, δήλωσε:

«Σήμερα, η τεχνολογία στηρίζει μεγάλο μέρος του κόσμου και αποτελεί βασικό πυλώνα για τον ταξιδιωτικό τομέα. Φέτος, αντικατοπτρίζουμε την επικράτηση της τεχνολογίας εγκαινιάζοντας το Technology Summit στην κύρια σκηνή μας για πρώτη φορά και συνδυάζοντας τα θεμελιώδη στοιχεία της τεχνολογίας και στις τρεις ημέρες της παράστασης».