Σε συνεχή ανοδική πορεία φαίνεται πως βρίοκεται το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace γεγονός που πιστοποιείται από τις δύο νέες χρυσές διακρίσεις

Με δύο  χρυσές διακρίσεις στις κατηγορίες “Best Greek Mice City Hotel”, “Best Greek Landmark City Hotel” βραβεύτηκε, για ακόμη μία χρονιά, το MAKEDONIA PALACE στο θεσμό των Greek Hospitality Awards 2022. Ανάμεσα σε πολλά ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, το Makedonia Palace απέσπασε την υψηλότερη χρυσή διάκριση ως το καλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο πόλεως και ως το κορυφαίο ξενοδοχείο ορόσημο για τη πόλη. Το Makedonia Palace παραμένει ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της πόλης για πάνω από 60 χρόνια, γνωστό για τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, το οικείο αλλά πολυτελές περιβάλλον, το μοντέρνο σχεδιασμό του αλλά κυρίως για τις αξίες που εμπνέουν και ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας του κάθε επισκέπτη. Ως ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατέχει προνομιακή θέση στον τουριστικό χάρτη της πόλης διπλά στη μοναδική θέα του Θερμαϊκού κόλπου και το Λευκό Πύργο.

Makedonia Palce

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα φιλοξενίας 5 αστέρων και την μοναδική ιστορία και τοποθεσία, το Makedonia Palace ξεχωρίζει επίσης για το Συνεδριακό του Κέντρο.

H χρυσή διάκριση στην κατηγορία “Best Greek Mice City Hotel” είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης όλων των υπηρεσιών του ενώ παράλληλα, αναδεικνύει τη μακροχρόνια εμπειρία όλων των υπαλλήλων και την άριστη εξυπηρέτηση της ομάδας που στελεχώνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων αντικατοπτρίζοντας έτσι τη φιλοσοφία του Makedonia Palace.