Τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος σε ένα μοναδικό πάρτυ εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο KAMARI BEACH – το πρώτο resort hotel στην περιοχή Καμάρι, της Σαντορίνης που άνοιξε το 1972.

Την λαμπερή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί συνεργάτες του Ομίλου, επισκέπτες των ξενοδοχείων του και φυσικά η ιδιοκτησία της οικογένειας του πρωτοπόρου Γεώργιου Καραμολέγκου που ίδρυσε τον ξενοδοχειακό Όμιλο.

Σε δήλωσή της η CEO του Ομίλου κα. Μαργαρίτα Καραμολέγκου αναφέρει: «Σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή των 50 χρόνων, συνδέθηκαν οι ζωές της οικογένειάς μας με αμέτρητους ανθρώπους, επισκέπτες, συνεργάτες, συγγενείς και φίλους. Πρωτοπορία, τόλμη, όνειρο, επιμονή, φαντασία, εργασία και η παροχή υπηρεσιών υψηλής φιλοξενίας έχουν υπάρξει τα συστατικά της επιτυχημένης πορείας του ομίλου. Τις ίδιες αξίες συνεχίζουμε να υπηρετούμε και εμείς σήμερα, η δεύτερη και η τρίτη γενιά ξενοδόχων της οικογένειας Καραμολέγκου με ευγνωμοσύνη στους γονείς και τους παππούδες,  με συνέπεια και θάρρος. Η σημερινή βραδιά αποτελεί ορόσημο γιατί επίσημα μετονομάζουμε τον Όμιλο σε KORD HOTELS».

Η Ιστορία

Στις 13 Ιουλίου του 1972 άνοιξε τις πόρτες του το Ξενοδοχείο KAMARI BEACH το πρώτο  resort hotel στην περιοχή Καμάρι, της Σαντορίνης. Σήμερα η εταιρεία μετρά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς και προβάλλει εκλεπτυσμένη αισθητική ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία THE MAJESTIC HOTEL 5 αστέρων στα Φηρά ,τις πολυτελείς κατοικίες XENONES FILOTERA στο Ημεροβίγλι και τα ξενοδοχεία ROSEBAY & KAMARI BEACH 4 αστέρων στο Καμάρι.