Ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης και η πρόεδρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκέρεκου εγκαινίασαν τη μεγάλη τουριστική έκθεση της Αθήνας World Tourism Expo

Η World Tourism Expo η μεγάλη τουριστική έκθεση της Αθήνας άνοιξε τις πύλες της σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Την έκθεση εγκαινίασαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γ. Πατούλης και η πρόεδρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου μαζί με τον κύριο Γιώργο Καραχρήστο διευθυντή της Mact Media Group που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Πρεσβειών ξένων χωρών, στελέχη από tour operators της Ευρώπης και πλήθος στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα. Την συμβολή της WTE στην προσπάθεια ανάκαμψης του τουρισμού στην Ελλάδα επισήμαναν κατά τους χαιρετισμούς τους ο κύριος Πατούλης και η κυρία Γκερέκου.

20220513 110105

Η πρόεδρος του ΕΟΤ τόνισε την προσπάθεια που καταβάλλεται για το rebranding της Ελλάδας, την ανάγκη σύνδεσης του τουρισμού με τη γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα και υπογράμμισε την αξία του «Ευ ζην» που προσφέρει η χώρα μας στους επισκέπτες με τις μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες που χαρίζει.

Ο κύριος Πατούλης περιέγραψε το έργο της Περιφέρειας για την ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού και την ανάδειξη της Αττικής στον διεθνή τουριστικό χάρτη, υπογραμμίζοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει κεντρικό ρόλο για την τουριστική ανάπτυξη.

20220513 112534

Μετά τα εγκαίνια ο κύριος Καραχρήστος ξενάγησε τον κύριο Πατούλη και την κυρία Γκερέκου στην έκθεση, στην οποία συμμετέχουν ελληνικοί και ξένοι προορισμοί, Περιφέρειες, Δήμοι, τουριστικές επιχειρήσεις και παρουσιάζονται πολλά γαστρονομικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση στο Περιστέρι θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου με ώρες λειτουργίας το Σαββατοκύριακο 10 π.μ – 9 μ.μ.