H εταιρεία Digital Marketing Push ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη World Tourism Expo που ανοίγει τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου την Παρασκευή 13 Μαΐου

Τη συμμετοχή της στη World Tourism Expo ανακοίνωσε η εταιρεία Digital Marketing Push που κατέχει δεσπόζουσα θέση στο χώρο και έχει βραβευθεί πολλές φορές από τη Google για τις υπηρεσίες της. Όπως τονίζει μάλιστα η ίδια η εταιρεία έχει κερδίσει περισσότερα Google Awards for Excellence από οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη εταιρεία σε όλη την Ευρώπη.

«H Push είναι μία κορυφαία εταιρεία Digital Marketing, παγκόσμιας εμβέλειας και η μοναδική στον ψηφιακό κόσμο που κατέχει το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Google, τη Facebook και τη Microsoft ώστε να βελτιώνει συνεχώς τις στρατηγικές των πελατών της πάνω στις διαφημιστικές πλατφόρμες.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας παρέχει τις πιο σύγχρονες διαδικτυακές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και εγγυάται την σταθερή αύξηση των πωλήσεων και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας κατέχει γραφεία στο Λονδίνο, στην Αθήνα και στο Ντουμπάι.

Έχοντας εξειδίκευση στην ψηφιακή διαφήμιση από το 2007, έχουμε αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα σχεδιασμένη για να κάνει τη διαφήμιση προσβάσιμη σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Η Push έχει κερδίσει περισσότερα Google Awards for Excellence από οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη εταιρεία σε όλη την Ευρώπη», λέει η εταιρεία στο βιογραφικό της και με τη συμμετοχή της στη WTE θα παρουσιάσει στον κλάδο του τουρισμού τα προϊόντα και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει και οι οποίες σήμερα έχουν καταστεί εκ των ων ουκ άνευ για τις τουριστικές επιχειρήσεις.