Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εφάρμοσε το Vodafone One Net Business για να βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές της δυνατότητες μέσω απλής επικοινωνίας

«Εύκολο στη χρήση και οικονομικό, το One Net Business συνδυάζει την ευελιξία της κινητής επικοινωνίας με τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος τηλεφωνίας υψηλής τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι με έναν αριθμό για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας – είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, είτε στο δρόμο. Αυτό καθιστά την επικοινωνία μας πιο ευέλικτη και πιο απλή από ποτέ», αναφέρει σε ανακοίωνσή της η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για τη συνεργασία που σύναψε με τη Vodafone.

Η εταιρεία τονίζει ότι με αυτή την υπηρεσία δικτύου που βασίζεται στο cloud κάνει ένα βήμα μπροστά, εκσυγχρονίζει τις επιχειρήσεις και τις προετοιμάζει για την ψηφιακή εποχή!

«Εξελισσόμαστε συνεχώς παρέχοντας χρήσιμα εργαλεία επικοινωνίας στους ανθρώπους μας & ευέλικτη επικοινωνία με τους πελάτες μας. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία 35 ετών», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.