Η ΕΛΤΡΑΚ αποφάσισε να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες του CAT MAGAZINE, προσφέροντας ένα μεγάλο δώρο σε έναν τυχερό που θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης

Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE μόλις κυκλοφόρησε και αν δεν το έχεις λάβει ακόμα, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να εγγραφείς δωρεάν στη λίστα συνδρομητών, κλικάροντας ΕΔΩ. Η ΕΛΤΡΑΚ αποφάσισε να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες του CAT MAGAZINE, προσφέροντας ένα μεγάλο δώρο σε έναν τυχερό που θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης. Για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, πατήστε ΕΔΩ.

Stay tuned! Ο διαγωνισμός, που ξεκινά στις 10 Μάϊου, ολοκληρώνεται στις 8 Ιουνίου!

Παράλληλα με τον διαγωνισμό, υπα΄ρχει ένα πλούσιο σε ύλη τεύχος. Η εποχή με τους αναγκαστικούς περιορισμούς λόγω COVID-19, εκτόξευσε τη δημιουργικότητα στα ύψη.  Η εφευρετικότητα σε συνδυασμό με τη δημιουργία είχε ως αποτέλεσμα μία σειρά από εκπληκτικές ταινίες με θέμα τη μυστική ζωή των λατομείων και μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις μηχανημάτων CAT.

Στην Αθήνα, τώρα, η εταιρεία εγκανίασε πρόσφατα τον ολοκαίνουργιο χώρο αποθήκευσης και υποδοχής για τα ανταλλακτικά, προσφέροντας στον επισκέπτη και συνεργάτη, την εμπειρία και ποιότητα CAT.

Επίσης, αναδεικνύονται κάποιες από τις συνεργασίες με έμφαση στην πληθώρα χρήσεων και εφαρμογών του εξοπλισμού CAT, από αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά συστήματα έως πολυτελή ξενοδοχεία.

Η ΕΛΤΡΑΚ τονίζει πως φέτος, είναι μια χρονιά σταθμός καθώς γιορτάζει τα 40 έτη λειτουργίας και το CAT MAGAZINE θα αναλάβει να κρατά ενήμερους τους ενδιαφερόμενους. 

Δείτε το περιοδικό εδώ και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Καλή ανάγνωση και επιτυχία σε όλους!