Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ Middle East Airlines και SKY express δίνει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να σχεδιάσει και να απολαύσει απρόσκοπτα το ταξίδι του από το αεροδρόμιο της Βυρητού προς το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών που καλύπτει η SKY express σε όλη την Ελλάδα.

Με τη στρατηγική διασύνδεσή της με τον εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, η αεροπορική της νέας εποχής δημιουργεί παράλληλα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εισροής επισκεπτών από την Βυρητό και συμμετέχει ενεργά στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας. Στόχος ο οποίος διευκολύνεται από το επίπεδο εξυπηρέτησης και τη συνολική εμπειρία που προσφέρει ο νεότερος και πιο “πράσινος” στόλος της χώρας.

Έτσι, ο επιβάτης μπορεί να πετάξει απευθείας από τη Βηρυτό προς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας και να συνεχίσει με ευκολία τη διαδρομή του σε έναν από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express .

Η συνέχιση της συνεργασίας με την Middle East Airlines αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης της δυναμικής της SKY express σε διεθνές επίπεδο. Στη ίδια κατεύθυνση εντάσσονται και οι υπόλοιπες συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al και Transavia.

Όπως δηλώνει ο κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director της SKY express “Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας με την Middle East Airlines έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα τόσο σε επίπεδο αμοιβαίας συνεννόησης και εμπιστοσύνης, όσο και κοινών στόχων σε θέματα εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού. Συνεχίζουμε λοιπόν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και σύμφωνα πάντα με τη στρατηγική μας για περισσότερες επιλογές και ενεργό συμμετοχή στην καθιέρωση της χώρας μας ως κορυφαίος προορισμός”.

Σχετικά με τη MEA

Η Middle East Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Λιβάνου με βάση στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού. Ξεκίνησε να εκτελεί πτήσεις το 1945 σε γειτονικές χώρες της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, ενώ σήμερα έχει επεκτείνει το δίκτυό της σε αρκετούς προορισμούς της Ευρώπης και της Δυτικής Αφρικής. Η ΜΕΑ μεταφέρει περίπου 2.7 εκ. επιβάτες το χρόνο σε 32 προορισμούς. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam εξυπηρετούν πάνω από 730 εκ. επιβάτες το χρόνο σε 177 χώρες του κόσμου, εκτελώντας 16,609 πτήσεις καθημερινά. Περισσότερα στο https://www.mea.com.lb

SKY