Η Etihad Airways συνεργάζεται με τη Mediclinic Middle East, μέρος ιδιωτικού νοσοκομειακού ομίλου, Mediclinic International, για να προσφέρει στους ταξιδιώτες της με έδρα στα ΗΑΕ μια βολική υπηρεσία δοκιμών PCR Covid-19 στο σπίτι τους ή σε μια εγκατάσταση Mediclinic, πριν από το ταξίδι τους.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί μέρος του προγράμματος υγιεινής και ασφάλειας Etihad Wellness της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα για να διασφαλίσει ότι διατηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του πελάτη.

Ορισμένοι προορισμοί ενδέχεται να απαιτούν αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR Covid-19 πριν από την αναχώρηση. Συνιστάται σε όλους τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν το www.etihad.com για συγκεκριμένες απαιτήσεις προορισμού. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν σε όλους τους προορισμούς της Etihad Airways μπορούν επίσης να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Mediclinic, καθώς και εκείνων που διασχίζουν τα σύνορα του Αμπού Ντάμπι από άλλα εμιράτα για να φτάσουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι.

Η Δρ. Nadia Bastaki, Αντιπρόεδρος Ιατρικών Υπηρεσιών, Etihad Airways, δήλωσε: «Η συνεργασία με ιατρικούς παρόχους παγκόσμιας κλάσης όπως η Mediclinic είναι ζωτικής σημασίας για τις υπηρεσίες που παρέχει η Etihad στους επισκέπτες της ως μέρος του προγράμματος Etihad Wellness. Έχουμε την πρωταρχική ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι όσοι ταξιδεύουν από το Αμπού Ντάμπι μπορούν να το κάνουν σίγουροι γνωρίζοντας ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη φροντίδα τους σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους. Η ενεργοποίηση των δοκιμών PCR στο σπίτι θα αφαιρέσει πολύ περιττό άγχος από την ταξιδιωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

«Αυτά τα μέτρα αντικατοπτρίζουν επίσης εκείνα που λαμβάνονται στο Αμπού Ντάμπι, το οποίο υπήρξε παγκόσμιος ηγέτης στην απάντησή του στην τρέχουσα πανδημία Covid-19, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας εμβολίων, των μαζικών δοκιμών και των κοινοτικών προγραμμάτων απολύμανσης. Η Etihad θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και τους συνεργάτες της για να βρει καινοτόμους και βολικούς τρόπους για την προστασία των επισκεπτών μας και για την προώθηση ασφαλών και υγιεινών πτήσεων καθώς ο κόσμος ανοίγει αργά στα διεθνή ταξίδια. “

Η αεροπορική εταιρεία στοχεύει να εξελίξει τη σχέση με τη Mediclinic για να απλοποιήσει περαιτέρω τη διαδικασία δοκιμών στο σπίτι για τους επισκέπτες της καθώς οι διεθνείς περιορισμοί ταξιδιού χαλαρώνουν και περισσότερες χώρες ανοίγουν τα σύνορά τους σε εισερχόμενους επισκέπτες.

Ο David Hadley, Διευθύνων Σύμβουλος της Mediclinic Middle East, δήλωσε: «Η Mediclinic είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Etihad Airways σε αυτήν τη νέα πρωτοβουλία που θα επιτρέψει στους επιβάτες τους να υποβληθούν σε δοκιμές PCR Covid-19 στην ευκολία των σπιτιών τους πριν από το ταξίδι ή στο μία από τις εγκαταστάσεις μας στο Αμπού Ντάμπι, το Al Ain ή το Ντουμπάι, εάν το προτιμούν. Όλες οι δοκιμές πραγματοποιούνται από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία και τα ειδικά εργαστήρια δοκιμών Covid-19 στο Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι σημαίνουν ότι τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα γρήγορα και με ακρίβεια. “

Απλή και βολική διαδικασία κράτησης:

• Οι επισκέπτες κάνουν κράτηση για πτήση στο etihad.com.
• Οι επισκέπτες επικοινωνούν με το Mediclinic για να κανονίσουν ραντεβού
• Επισκεφθείτε: www.mediclinic.ae
• Κλήση: 800 2022
• Email: etihad@mediclinic.ae

• Οι επισκέπτες μπορούν να ολοκληρώσουν ένα τεστ PCR σε μία από τις ιατρικές εγκαταστάσεις στα ΗΑΕ ή να κανονίσουν μια επίσκεψη στο σπίτι. Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα ληφθούν εντός 24 ωρών από την επίτευξη του επιχρίσματος δοκιμής στο εργαστήριο:
• Αρνητικό αποτέλεσμα: Έτοιμο για ταξίδι. Οι επισκέπτες θα πρέπει να εκτυπώσουν το αποτέλεσμα της δοκιμής και να προχωρήσουν στο check-in για την πτήση τους. Ο πράκτορας check-in στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι θα ελέγξει το αρνητικό αποτέλεσμα πριν ολοκληρώσει το check-in.
• Θετικό αποτέλεσμα: Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε και θα χρειαστεί να αναδιατάξετε την πτήση σας για μελλοντική ημερομηνία. Το Υπουργείο Υγείας θα ενημερωθεί και θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε αυστηρές οδηγίες καραντίνας στα ΗΑΕ. – Υπηρεσία ειδήσεων TradeArabia