Ο πληθωρισμός και η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους κυριαρχούν στην πρώτη σελίδα της itn. Διάχυτη η ανησυχία στον τουριστικό κλάδο για τις επιπτώσεις στη φετινή σεζόν

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός». Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι οι αναταράξεις στην οικονομία που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Στο 8% καταγράφηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο στην Ελλάδα, ενώ σε ύψος ρεκόρ βρέθηκε η μεγαβατώρα του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στην εβδομάδα. Διάχυτη η ανησυχία στον τουριστικό κλάδο ότι τα έσοδα, που φαίνεται να έχουν καλή πορεία φέτος θα εξανεμιστούν ανάμεσα στις πληθωριστικές πιέσεις και τα απανωτά «ηλεκτροσόκ» από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και άλλα σημαντικά θέματα όπως το διεθνές συνέδριο για τον χειμερινό τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Ανδόρρα, η πρόταση της Ισπανίας στην ΕΕ για τις διακοπές ηλικωμένων, αλλά και η υποβάθμιση που έχει υποστεί το διαβατήριο της Ρωσίας εξαιτίας του πολέμου.

Στην εφημερίδα του τουρισμού θα βρείτε και τις τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου.

Καλή ανάγνωση!