H Mact Media Group συνεχίζει τις προσπάθειες πληρέστερης ενημέρωσης του τουριστικού κλάδου. Το ITN News στο διαδίκτυο και τις εκπομπές του ITN News Web TV έρχεται να συμπληρώσει η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα ITN Ελληνικός Τουρισμός που θα εκδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή κάθε 15 ημέρες και θα αποστέλλεται σε περισσότερους από 100.000 παραλήπτες, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Δήμοι, οι Περιφέρειες, τουριστικοί φορείς, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, επαγγελματίες του θεματικού τουρισμού και της γαστρονομίας, οινοπαραγωγούς, εταιρείες μάρκετινγκ, διαφημιστικές εταιρείες και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Στόχος της νέας αυτής προσπάθειας είναι η συνεκτική ενημέρωση, η συγκέντρωση των σημαντικότερων ειδήσεων της επικαιρότητας σε ένα σημείο, η μεγαλύτερη ανάλυση των δεδομένων που αφορούν τον κλάδο και φυσικά η παροχή βήματος σε όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του Τουρισμού.

Να σημειωθεί πως η έκδοση θα συμπληρωθεί και με το ITN Greek Tourism στα αγγλικά που θα έχει την μορφή οδηγού. Στόχος του ITN Greek Tourism θα είναι η ενημέρωση του κοινού στο εξωτερικό για τις τουριστικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και η προώθηση προορισμών, θεματικών μορφών τουρισμού, υπηρεσιών.

Ελπίζουμε η νέα αυτή προσπάθεια της Mact Media Group να φανεί χρήσιμη και να βοηθήσει ουσιαστικά τον τουριστικό κλάδο στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε όλοι μας.

Το πρώτο φύλλο του ITN Ελληνικός Τουρισμός θα το έχετε σύντομα στο email σας.

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

2110129575