Ξεχασμένοι από την κυβέρνηση προσπαθούμε να επιβιώσουμε…….. και στο βάθος στην πράξη ακυρώνεται & η μετεκπαίδευση των εργαζομένων.

Τι κι αν η πληθωρισμός έχει φτάσει στο 7,2%;

Τι κι αν τα τιμολόγια της ΔΕΗ έχουν αυξηθεί πάνω από 50%;

Τι κι αν η βενζίνη ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο;

Τι κι αν το πετρέλαιο θέρμανσης έχει εκτοξευθεί;

Τι κι αν τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν αυξηθεί κατά 40%;

Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μας λέει πως για εμάς του εργαζομένους του κλάδου του Επισιτισμού – Τουρισμού δεν υπάρχουν «λεφτόδεντρα»!

Μάταια φωνάζουμε τόσο καιρό πως δεν μπορούμε να επιβιώσουμε!!!

Οι εποχικά εργαζόμενοι στον Τουρισμό, όσοι κατάφεραν να πάρουν το ταμείο ανεργίας, αυτό έληξε τον Ιανουάριο και μας λένε να επιβιώσουμε μέχρι τον Ιούνιο που θα πάρουμε τον πρώτο μας μισθό, χωρίς εισόδημα μέχρι τότε μιας και ο πόλεμος στην Ουκρανία πάει πιο πίσω της έναρξη της σεζόν.

Οι εποχικά εργαζόμενοι στην εστίαση είναι σε χειρότερη μοίρα καθώς δεν έχουν καταφέρει ούτε επίδομα ανεργίας να πάρουν φέτος!

Είναι λοιπόν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ:

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Άλλωστε αυτό σας ζητάει και ο Κυβερνητικός βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου και πρώην Υφ. Τουρισμού κ. Μ. Κόνσολας με σχετική του ερώτηση προς τους συναρμόδιους υπουργούς, την οποία και σας επισυνάπτουμε.

Δεν είναι όμως τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Τα τμήματα Μετεκπαίδευσης μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού θα ξεκινήσουν 21 Μαρτίου και θα τελειώσουν Ιούνιο!!!

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, να κλάψουμε ή να γελάσουμε;

Μια διαδικασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021 φτάνει να υλοποιηθεί τον Μάρτιο του 2022 που όλα τα προηγούμενα χρόνια αυτόν τον μήνα τα προγράμματα μετεκπαίδευσης ολοκληρώνονταν!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ!

Αλήθεια εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού ποιοι περιμένουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα οικονομικά και ψυχολογικά καταρρακωμένοι μας ζητούν να μην πάμε για δουλειά για να πάμε στη σχολή!

Το όνειρο της μερίδας εργοδοτών γίνεται πραγματικότητα και το κράτος καταργεί στην πράξη την Μετεκπαίδευση.