Την επιστροφή του Virtual Yacht Show ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου η Ελληνική Ένωση για το Yachting (GYA), δια μέσω του προέδρου Μιχαήλ Σκουλίδη.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της GYA & του προέδρου Μιχαήλ Σκουλίδη:

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω σήμερα την επιστροφή του Virtual Charter Yacht Show της Greek Yachting Association. Έπειτα από την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, ήρθε η ώρα να εισέλθουμε ακόμη μία φορά στον μαγευτικό κόσμο του ελληνικού yachting δια μέσου του μοναδικού μας ψηφιακού portal.

Η Ένωση είναι περήφανη που είναι κάτι περισσότερο από μια οργάνωση yachting. Είναι μία κοινότητα. Κάθε χρόνο φιλοξενούμε διοργανώσεις όπως Mediterrenean Yacht Show, Motor Sailers και Sailing Yachts. Προσελκύοντας επαγγελματίες του charter και μέλη Τύπου απ’ όλο τον κόσμο στο λιμάνι του Ναυπλίου το MEDYS έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι στο ετήσιο ημερολόγιο του yachting.

Οι διοργανώσεις των δύο προηγούμενων χρόνων άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε και .πράγματι παρουσιάσαμε μια νέα πρόκληση. Όμως εν μέσω όλων των προκλήσεων, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και χώρος για καινοτομίες όπως αυτή του Virtual Charter Yacht Show.

To Virtual Charter Yacht Show επιτρέπει στους επαγγελματίες του Charter να εξερευνήσουν τον στόλο της GYA μέσα από μία διαισθητικό online πλατφόρμα. Το παγκόσμιο κοινό μας μπορεί να «πλεύσει» δια μέσου μιας επιμελημένης συλλογής με παγκοσμίου κλάσης σκάφη, να απολαύσει ξεναγήσεις στους εσωτερικούς χώρους τους μέσω βίντεο και να κερδίσει πρόσβαση σε αποκλειστικές πληροφορίες.

Το πρώτο Virtual Charter Yacht Show ήταν πραγματικά ένας θρίαμβος και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην virtual έκδοση του φετινής διοργάνωσης.

Επιπλέον, είναι χαρά μου να σας ενημερώσω ότι μετά από δύο χρόνια απουσίας, το MEDYS θα επιστρέψει στο Ναύπλιο από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου του 2022. Μέχρι τότε ελπίζουμε το Virtual Charter Yacht Show να σας δώσει μια γεύση από την αγορά του yachting, μέχρι να βρεθούμε για μία ακόμη φορά στο λιμάνι του Ναυπλίου.

H ανακοίνωση της GYA
GYA