Η Mact Media Group και ο Γ. Διευθυντής Γιώργος Καραχρήστος σας καλωσορίζουν στο πληρέστερο ενημερωτικό μέσο για το yachting στην Ελλάδα.

Greek Yachting News 1

Το Greek Yachting News δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη και την ζήτηση των επαγγελματιών με σκοπό να ενημερώνει σε καθημερινή βάση για τα νέα του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού παγκοσμίως.

Μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Τουρισμός λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αδράξαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το Yachting και τον Θαλάσσιο Τουρισμό, που αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα κομμάτια του Τουρισμού και της Οικονομίας στη χώρα μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας greekyachtingnews.com, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική έκδοση,θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις των επαγγελματιών, των μαρίνων, τις κρουαζιέρες, τις νέες συνεργασίες στο χώρο, καθώς και για όλα τα νεότερα των αρμόδιων φορέων σχετικά με τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Yachting.

Η εταιρία μας εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο του Τουρισμού και συγκεκριμένα τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με όλο το φάσμα του yachting. Διοργανώνουμε τα Yachting Festival σε Αθήνα και Βόλο, ενώ για το 2022 έχουμε προγραμματίσει την διεξαγωγή των Φεστιβάλ και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Αθήνα, Βόλος, Λευκάδα, Σύρος και Καβάλα.

Μέσα από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει αυτά τα χρόνια είμαστε η εταιρεία που  δημιουργήσαμε και  το Greek Yachting Guide, δηλαδή έναν οδηγό για  όλους τους επαγγελματίες του yachting, αλλά και τους προορισμούς με yachting στην Ελλάδα.

Η εταιρία μας με αφορμή το Greek Yachting Guide θα βρίσκεται σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του κόσμου και θα έχει άμεση συνεργασία με τους επαγγελματίες του yachting σε παγκόσμια κλίμακα.

Το Greek Yachting News είναι ένα βήμα το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε επιχειρηματίας που συνεργάζεται άμεσα ή έμμεσα με το yachting στην χώρα μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει και ελπίζουμε το portal μας να εκπληρώσει τις προσδοκίες των επαγγελματιών του yachting .

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.greekyachtingnews.com, ενώ επικοινωνήστε μαζί μας στο press@greekyachtingnews.com, όπου θα θέλαμε να μας αποστέλλετε όλα τα Δελτία Τύπου και τα νέα σας.