Η Ryanair ανακοίνωσε την πλήρη ανάκτηση της ικανότητας επιβατών της πριν από την πανδημία στο αεροδρόμιο του Κορκ της Ιρλανδίας.

Επενδύει να φέρει 20 δρομολόγια στο Κορκ, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων υπηρεσιών στο Μπέρμιγχαμ και το Εδιμβούργο, οι οποίες δεν εξυπηρετούνται μετά την κατάρρευση της Stobart Air.

Το αεροδρόμιο του Κορκ και η DAA συνεργάστηκαν στενά με τη Ryanair για αρκετούς μήνες για να επεκτείνουν το πρόγραμμα αποκατάστασης της κυκλοφορίας έως το τέλος Οκτωβρίου 2022 για να παρακινήσουν την κίνηση της εταιρίας να επιστρέψει σε επίπεδα πριν από την πανδημία.

Η εταιρία απάντησε ανοίγοντας ξανά τη βάση δύο αεροσκαφών της και αποκαθιστώντας πλήρως την κυκλοφορία της στο αεροδρόμιο για το καλοκαίρι του 2022.

Η αποκατάσταση θα εξασφαλίσει 60 θέσεις εργασίας στη Ryanair και θα προσφέρει χιλιάδες τουριστικές θέσεις στην περιοχή του Κορκ.

Έχει πλέον αποκαταστήσει την κυκλοφορία σε επίπεδα προ-πανδημίας για το καλοκαίρι του 2022 στα αεροδρόμια Cork, Shannon, Knock και Kerry.

“Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την επαναλειτουργία της βάσης των δύο αεροσκαφών της στο αεροδρόμιο του Κορκ. Αυτή η επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων εξασφαλίζει 60 θέσεις εργασίας στο Κορκ, αλλά το πιο σημαντικό επαναφέρει την κίνηση των επιβατών σε επίπεδα προ πανδημίας για το επόμενο καλοκαίρι”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DAC Έντι Γουίλσον.

Για να γιορτάσει την επιστροφή στο αεροδρόμιο του Κορκ με δύο αεροσκάφη και 20 δρομολόγια, η Ryanair διαθέτει ναύλους πώλησης από 19,99 ευρώ για ταξίδια έως τα τέλη Οκτωβρίου 2022.