Η Emirates αυξάνει τις συχνότητες πτήσεων σε ορισμένους προορισμούς των ΗΠΑ από τον Οκτώβριο. Η αεροπορική εταιρεία δημιουργεί συνδεσιμότητα ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών λόγω της αυξανόμενης ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης και της χαλάρωσης των διεθνών ταξιδιωτικών πρωτοκόλλων.

Υπήρξε επίσης ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους Αμερικανούς ταξιδιώτες να επισκεφτούν το Ντουμπάι, μια πόλη που προσφέρει κάτι για όλους και θα φιλοξενήσει μια σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Έκθεσης αυτό το χειμώνα.

Λειτουργίες Οκτωβρίου: Από τον Οκτώβριο, η Emirates θα πραγματοποιεί 78 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 12 προορισμούς στις ΗΠΑ με αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων που έχουν προγραμματιστεί για Βοστώνη (BOS), Ντάλας (DFW), Νέα Υόρκη (JFK), Σαν Φρανσίσκο (SFO), Σιάτλ (SEA) και Ουάσιγκτον DC (IAD) ως εξής:

Βοστώνη: πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις, αυξημένες από τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα

Ντάλας: πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις, αυξημένες από τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα

Νέα Υόρκη: 19 εβδομαδιαίες πτήσεις, αυξημένες από 18 πτήσεις την εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων που συνδέουν Μιλάνο και Νέα Υόρκη)

Σαν Φρανσίσκο: πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις, αυξημένες από τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα

Σιάτλ: πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις, αυξημένες από τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα

Ουάσινγκτον: πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις, αυξημένες από τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα

Η Emirates έχει ήδη αποκαταστήσει τις καθημερινές συχνότητες πτήσεων πριν από τον COVID-19 στο Σικάγο, το Λος Άντζελες και στα δρομολόγια που συνδέουν Αθήνα-Νιούαρκ και Μιλάνο-Νέα Υόρκη.