Το 1ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο είναι γεγονός! Το “Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία” και θα πραγματοποιηθεί από 14-17 Οκτωβρίου 2021 στο λιμάνι του Βόλου.

Διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group και με συνδιοργάνωτη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βασικούς Υποστηρικτές το Δήμο Βόλου , Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας «ΑΡΓΩ».

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος πάνω από 60 εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και τη Γαστρονομία, καθώς και 100 σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Εκτιμάται ότι το γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, αλλά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια της εκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting, τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting στην Ελλάδα.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting, εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting, εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλα events, για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν Συνεδριακές Εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Σημαντικό είναι τέλος το γεγονός πως το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου, καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής, αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδας https://yachtingandgastronomyvolos.com/   για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε στο 2110129575