Με τις απευθείας πτήσεις σε 10 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς,το Ηράκλειο αναδεικνύεται σε στρατηγικό κόμβο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας.

Η SKY express, πιστή στη στρατηγική της συνδεσιμότητας, ενώνει το Ηράκλειο με δημοφιλείς εγχώριους και ευρωπαϊκούς προορισμούς δημιουργώντας γέφυρες σε όλη την Ελλάδα με το εξωτερικό.

Αναβαθμίζει τη θέση της ιστορικής πόλης και συνολικά της Κρήτης σε βασικό κόμβο του δικτύου της και συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πότε ξεκινούν οι νέες πτήσεις

Από τις  22 Ιουνίου, τα υπερσύγχρονα Airbus A320neo της SKY express πετούν από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης προς Αμβούργο δύο φορές την εβδομάδα.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9, 10 & 17 Ιουλίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις αρχικά προς το εμβληματικό Charles de Gaulle του Παρισιού και διαδοχικά σε τρεις γαλλικές πόλεις, τη Νάντη, τη Λυών και τη Λιλ.

Επιπλέον, στις 11 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο -Άμστερνταμ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων προς Ντορτμουντ.

Έτσι, από το κομβικό αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα πραγματοποιούνται πλέον δρομολόγια προς τέσσερις εγχώριους (Αθήνα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, Βόλος) και επτά προορισμούς του εξωτερικού σε 3 χώρες (Παρίσι, Νάντη, Λυών, Λιλ, Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Άμστερνταμ).

Η επέκταση του δικτύου και του πτητικού προγράμματος της SKY express προγραμματίστηκε με στόχο τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την άφιξη επισκεπτών από την Ευρώπη για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους.

Οι απευθείας πτήσεις εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και φυσικά ευνοούν την εθνική προσπάθεια για την ανάδειξη της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο.

Η αρχή έγινε με το δρομολόγιο Ηράκλειο-Βόλος που εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουνίου. Με κεντρικό μήνυμα «Μία πτήση – Αμέτρητες επιλογές στην Κρήτη και την Κεντρική Ελλάδα» η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία συνδέει τις δύο κεντρικές πόλεις της χώρας δύο φορές την εβδομάδα.

Βασίλης Κρασανάκης: ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα

Όπως επισημαίνει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager SKY express: “Σκοπός μας στην SKY express είναι να δημιουργούμε διαύλους επικοινωνίας γεμάτους προοπτικές και ευκαιρίες για όλη τη χώρα.

Η ανάδειξη του Ηρακλείου σε κόμβο που συνδέει την Κρήτη όχι μόνο με την υπόλοιπη Ελλάδα όπως κάναμε απρόσκοπτα μέχρι σήμερα, αλλά και με την κεντρική Ευρώπη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να ενισχύσουμε την Κρήτη ως αυτόνομο πόλο τουριστικής ανάπτυξης.

Με βάση τον έγκαιρο προγραμματισμό μας εκτιμούμε οτι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πετύχουμε το στόχο μας για επιμήκυνση της περιόδου με premium ταξιδιώτες».