Η Mact Media Group προετοιμάζει την κυκλοφορία του ITN Greek Tourism, ενός οδηγού που θα περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για τον τουρισμό και τα ταξίδια στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την τουριστική βιομηχανία διεθνώς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και να αποκαλύψουμε άγνωστες πτυχές της χώρας.

Το ITN Greek Tourism θα παρουσιάσει όλους τους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όχι μόνο τους δημοφιλείς, και θα αναδείξει τις μορφές θεματικού τουρισμού που αναπτύσσονται δυναμικά στη χώρα, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρουν για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους επαγγελματίες. Η ελληνική γαστρονομία, ο θαλάσσιος τουρισμός, η φυσιολατρεία και η πεζοπορία, ο τουρισμός ευεξίας, ο πολιτισμός και οι εκδηλώσεις γύρω από αυτόν, θα είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν. Θα αναδείξουμε επίσης τον χειμερινό τουρισμό, καθώς η Ελλάδα διαθέτει πανέμορφα και μοναδικά βουνά και εθνικά πάρκα με θαυμάσιες ορειβατικές διαδρομές, που παραμένουν ανεξερεύνητα για το ευρύ κοινό.

Η Ελλάδα προσφέρει πολλές αυθεντικές συναρπαστικές εμπειρίες στους επισκέπτες και όχι μόνο «Ήλιο και Θάλασσα» και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να το αποδείξουμε με την προσπάθειά μας. Ο νέος οδηγός ITN Greek Tourism θα είναι τριμηνιαίος και θα μοιράζεται σε περισσότερους από 200.000 παραλήπτες στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων είναι πρεσβείες, τουριστικοί οργανισμοί, tour operators, τουριστικά γραφεία, ταξιδιωτικά blogs, τουριστικά ΜΜΕ, κοινότητες της ομογένειας σε όλο τον κόσμο και ταξιδιωτικό κοινό.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, να προτείνετε, ή να συζητήσετε.

Ευχαριστούμε πολύ,

Μείνετε υγιείς και ασφαλείς.