Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες

Με ιδιαίτερη χαρά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) υποστηρίζει με την αιγίδα της την Virtual Έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Ιουνίου στο Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών έχει στόχο να δώσει βήμα σε όλα τα νησιά της χώρας ανεξαιρέτως, να προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών , Περιφερειών , Δήμων και άλλων φορέων τουρισμού. Λόγω της πανδημίας η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που δημιούργησε η Mact Media Group -το πρώτο στην Ελλάδα- σε μια προσπάθεια που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια έκθεση με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής για τα νησιά, καθώς αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση χιλιάδες επαγγελματίες και τουριστικοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ιδιώτες. Σε μια περίοδο που ο τουρισμός έχει πληγεί σφόδρα από την πανδημία η έκθεση της Mact Media Group δίνει τη δυνατότητα προώθησης των τουριστικών προορισμών της χώρας σε ένα ευρύ διεθνές κοινό, τη δυνατότητα σύναψης συνεργασιών για το άμεσο και απώτερο μέλλον. Το ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο της Mact Media Group είναι το πρώτο αυτής της μορφής στην Ελλάδα. Παρέχει μοναδικές δυνατότητες προβολής και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, διοργάνωσης συνεδρίων, διεξαγωγής Β2Β συναντήσεων, ενώ η υψηλά καταρτισμένη ομάδα τεχνικών σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας στη διοργάνωση εκθέσεων αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες. www.islandstourismpanorama.com

Επισυνάπτεται η κεντρική επιστολή της έκθεσης.

Είμαστε στην διάθεση σας.