Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για την Αττική και την Στερεά Ελλάδα.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας για την Αττική στις 11:30 ο Εντεταλμένος Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής κ. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, στις 11:45 για θέματα i) της Δ/νσης Αλιείας και β) της Δ/νσης Αγροτικής & Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρεια Αττικής κ. Βοϊδονικόλας Σταύρος , στις 12:00 για θέματα της Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Αττικής    κ. Νίκος Πασάς , στις 12:15 ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Καπράλος Θοδωρής και στις 12:30 ο Πρόεδρος της ΕΝΟΑΑ κ. Γκίκας Ανδρέας ,

για την Στερεά Ελλάδα μαζί μας θα βρίσκεται στις 12:45 ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος , στις 13:00 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης Παναγιώτης , στις 13:15 η Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη , στις 13:30 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης , στις 13:45 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Βασίλης Αυγερινός και στις 14:00 ο   Πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος κ. Απόστολος Μούντριχας.

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured