Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή με Κεντρικούς Φορείς .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 11:30 το Επιστημονικό στέλεχος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Αντώνης Αγγελάκης , στις 11:45 ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) κ. Παναγιώτης Τοκούζης ,στις 12:00 ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος , στις 12:15 ο Πρόεδρος ΕΔΟΑΟ κ. Γιάννης Βογιατζής , στις 12:30 εκπρόσωπος της Enterprise Greece , στις 12:45 ο Πρόεδρος  της Ελληνικής Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους  & Logistics κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος , στις 13:00 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου κ .Γιώργος Σκούρας και στις 13:15 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Νίκος Παυλονάσιος.

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured