Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας στα πλαίσια ενημέρωσης των κομμάτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, πραγματοποίησε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τις αρμόδιες βουλευτές, των τομέων εργασίας και τουρισμού κ.κ. Ξενογιαννακοπούλου και Νοτοπούλου αντίστοιχα, καθώς και με τον βουλευτή Ν. Κέρκυρας κ. Αυλωνίτη. Ενημερώσαμε τους τρεις βουλευτές για το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε πλέον, από την εμμονή του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα να μην στηρίξει περαιτέρω τους εργαζόμενους του κλάδου μας αλλά και για τις παράλογες απαιτήσεις των ξενοδόχων για την υπογραφή νέας Κ.Σ.Σ.Ε., με μειώσεις που αγγίζουν το 20%.
Λάβαμε τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα μας καθώς και την καταγγελία από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ στις πρακτικές των εργοδοτών για μειώσεις στους μισθούς μας.
Η ομοσπονδία μας κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα σταματήσει τον αγώνα έως την πλήρη δικαίωση των αιτημάτων μας και καλεί σε συστράτευση σ΄ αυτόν τον αγώνα και την επίθεση που δεχόμαστε από Κυβέρνηση και εργοδότες!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

image