Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησε το Forum για το Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών Στην Ελλάδα με καλεσμένους από όλη την Ελλάδα. Οι καλεσμένοι παρουσίασαν αναλυτικά το χειμερινό τουρισμό στην περιοχή τους και τις ομορφιές που μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει το χειμώνα.

Στόχος του Forum είναι να αναδειχθούν όλες οι περιοχές της Ελλάδας που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος και να απολαύσει τις χειμερινές του διακοπές.

Ήδη από την πρώτη μέρα παρακολουθήσαν το forum αμέτρητοι θεατές και τα νούμερα προβολών αναμετρούνται σε χιλιάδες.

Οι καλεσμένοι μας ήταν : η Γενική Γραμματέας Υπ. Τουρισμού κα Βίκυ Λοϊζου , η Τομεάρχης Τουρισμού & Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κα Νοτοπούλου Κατερίνα , ο Εντεταλμένος Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής κ. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, από την Επιτροπή Κοινωνικής συνοχής, Πολιτισμού Παιδείας -Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης & Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας Ιωάννης , η Διευθύντρια Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου κα Μαρκουλά Ιουλία , από την Διεύθυνση Τουρισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κα Παπαϊωάννου Αργυρώ , Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Παπαεμμανουηλ Γρηγόριος , ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Βαβλιάρας , η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Καλογεροπούλου Άννα , ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκος Κοροβέσης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τακτικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Κρήτης κ. Κώτσογλου Κυριάκος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στο link : https://www.youtube.com/watch?v=5Tvq_4rHT9g

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured