Το Spa του πεντάστερου  ξενοδοχείου Kenshō Ornos της Μυκόνου, πρώτο στα σημαντικότερα βραβεία Σπα & Ευεξίας

Διεθνής, διάκριση για το Kenshō Ornos, που ανακηρύχθηκε σε “Best Hotel Spa Eastern Europe” στα βραβεία World Spa & Wellness Award 2020, των οποίων η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας COVID-19.

Τα WSW είναι τα σημαντικότερα βραβεία για τα καλύτερα Σπα παγκοσμίως, τα οποία κάθε χρόνο απ’ το 2010 αναδεικνύουν τα κορυφαία Σπα ξενοδοχείων σε όλες τις ηπείρους. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος χιλιάδες ξενοδοχεία παγκοσμίως, και μετά από επίσκεψη κατά την πρoηγούμενη σεζόν ενός mystery shopper, το Kenshō Cave spa στο Kenshō Ornos, πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους υποφήφιους στην κατηγορία του, με τους κριτές να επισημαίνουν “την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, την επιμέλεια για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη, και την μοναδικότητα των θεραπειών του Kenshō Ornos”.

DSC 2952

Το Kenshō Cave Spa είναι αφοσιωμένο στην ευεξία της επιδερμίδας, του σώματος και της ψυχής με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν 2 αίθουσες περιποίησης, χαμάμ, εσωτερική πισίνα-υδρομασάζ, κρεβάτι τροπικής βροχής, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής, γυμναστήριο και υπαίθρια ομαδικά μαθήματα.

Ακολουθώντας τη γενική φιλοσοφία του Kenshō, οι επισκέπτες μπορούν να απολάυσουν μια αναζωογονητική εμπειρία και να μπουν σε έναν κόσμο αναγέννησης για τις αισθήσεις και τη διάθεσή τους. Σε συνεργασία με την CODAGE Paris, η οποία έχει εκπαιδεύσει την ομάδα ειδικών στο Spa, προσφέρετε μια μοναδική μέθοδος εξατομικευμένων περιποιήσεων οι οποίες δημιουργούνται με βάση ένα πρόγραμμα εξειδικευμένης αναδόμησης της επιδερμίδας, και μια απόλυτα made-to-measure πρόταση με τα πιο καινοτόμα και ενεργά συστατικά.

Στο Kenshō Cave Spa δεν συναντάμε απλά την κλασσική εμπειρία Spa, αφού η ομάδα έχει αναβιώσει τον διάλογο μεταξύ του πελάτη και του θεραπευτή, ώστε να παρέχεται μια εμπειρία Spa προσαρμοσμένη στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη. Αυτή είναι η καινοτομία και η μοναδικότητα των υπηρεσιών του Kenshō που το έφεραν σε αυτή την ξεχωριστή θέση.  

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι ένα απόλυτα έγκυρο Διεθνές βραβείο που καθιστά το Kenshō Cave Spa ως πρότυπο για τον καθορισμό των μελλοντικών standards την τρέχουσα περίοδο και λειτουργεί σαν μια πρόσθετη υπενθύμιση του πόσο σημαντική είναι η ευεξία για την απόλυτη ευημερία μας.

Μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες Ευεξίας του βραβευμένου Kensho Cave Spa εδώ

Ανακαλύψτε περισσότερα για  το Kensho Ornos στο https://www.kenshomykonos.com/kensho-psarou/