ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Πέμπτη 15  Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα “ Συνεδριακός Τουρισμός ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 12:05 ο Οικονομολόγος, Προέδρος Ομίλου ΖΙΤΑ,  Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας κ. Καπλανίδης Ζαχαρίας , στις 12:25 ο Αντιπρόεδρος HAPCO κ. Παναγιώτης Ποδηματάς , στις 12:45 ο κ.  Δημήτρης Παλιούρας από το CONFERENCE AND EVENTS MANAGEMENT GLOBAL EVENTS στις 13:05 η κα Κατερίνα Τραπτσιώνη Υπεύθυνη Διοργάνωσης Philoxenia.

Θέμα Συνεδριακός Τουρισμός ’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Greece Thematic Tourism για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : http://forum.itnnews.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!