Καθ ‘όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου, η SAS θα συνεχίσει να αυξάνει τον αριθμό των πτήσεων και να ανοίγει δρομολόγια προς περισσότερους προορισμούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία για να καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια και μεταφορές προς, από και εντός της Σκανδιναβίας.

Οι πτήσεις εσωτερικού της SAS στη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Δανία θα καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το εγχώριο δίκτυο όταν η SAS συνεχίζει τις πτήσεις της από το Stavanger στο Trondheim και από τη Στοκχόλμη προς το Ronneby και το Sundsvall.

Για να καλύψει τη ζήτηση και για επαγγελματικά ταξίδια στην Ευρώπη, η SAS αυξάνει τον αριθμό των πτήσεων και προσθέτει 18 δρομολόγια σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές και πρωτεύουσες, όπως από την Κοπεγχάγη στο Παρίσι, από τη Στοκχόλμη έως τη Φρανκφούρτη και από το Όσλο έως τις Βρυξέλλες.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η SAS σκοπεύει να ξεκινήσει τις διηπειρωτικές πτήσεις της προς την Ασία και να πετάει από την Κοπεγχάγη στη Σαγκάη μία φορά την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι η SAS θα μπορεί να προσφέρει πτήσεις ξανά το φθινόπωρο σε ολόκληρο το δίκτυο και στις τρεις ηπείρους στις οποίες λειτουργεί η SAS.

Η SAS αυξάνει επίσης τον αριθμό των πτήσεων προς τη Νέα Υόρκη από την Κοπεγχάγη έως τις καθημερινές αναχωρήσεις. Θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις από την Κοπεγχάγη προς την Ουάσινγκτον, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα διατηρήσει έναν αμετάβλητο αριθμό πτήσεων προς Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο.

Καθώς υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα σχετικά με τους περιορισμούς και υπάρχουν αλλαγές στις ταξιδιωτικές συμβουλές, η SAS προσφέρει στους ταξιδιώτες την επιλογή να αλλάξουν ένα προγραμματισμένο ταξίδι / εισιτήριο για ένα ταξιδιωτικό κουπόνι SAS, έως και 16 ημέρες πριν από την αναχώρηση, για όλα τα διεθνή ταξίδια, έως τις 15 Ιανουαρίου.