Καθημερινές πτήσεις προς Μπανγκόκ θα προσφέρει η Emirates από την 1η Σεπτεμβρίου.

Με την προσθήκη αυτή, το τρέχον δίκτυο της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας επεκτείνεται σε 79 πόλεις το Σεπτέμβριο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία άνετες πτήσεις μέσω του Ντουμπάι.

Οι πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόκ θα πραγματοποιούνται με τα Boeing 777-300ER της Emirates, προσφέροντας θέσεις στην Πρώτη, Διακεκριμένη και στην Οικονομική.

Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κρατήσεις στο emirates.com και μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.

Οι ταξιδιώτες που φθάνουν στην Μπανγκόκ θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που έχουν θέσει οι αρχές της Ταϊλάνδης και καλούνται να ελέγξουν τις τελευταίες πληροφορίες ή να επισκεφθούν το www.emirates.com/travelrestrictions για περισσότερες λεπτομέρειες πριν από την κάθε κράτηση.

Επίσης , οι πελάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης θέσης μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό της Emirates, κατά την αναχώρησή τους από την Μπανγκόκ στο Ντουμπάι και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στα σαλόνια αναμονής της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, όπου τηρούνται όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν στάση ή να ταξιδέψουν και στο Ντουμπάι καθώς η πόλη δέχεται και πάλι τουρίστες και ταξιδιώτες. Με στόχο την εξασφάλιση της ασφάλειας των ταξιδιωτών, των επισκεπτών και της κοινότητας, τα COVID-19 τεστ είναι υποχρεωτικά για όλους τους επιβάτες εισερχόμενων πτήσεων καθώς και πτήσεων ανταπόκρισης που φτάνουν στο Ντουμπάι (και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία έρχονται.