Η Ryanair σήμερα γιόρτασε το γεγονός ότι και πάλι πετά με πάνω από 1.000 καθημερινές πτήσεις σε όλη την Ευρώπη. Αυτά είναι καλά νέα για τους εκατομμύρια επισκέπτες της Ryanair, αλλά και για χιλιάδες μέλη του πληρώματος και ομάδες υποστήριξης του αεροδρομίου, οι οποίοι επιστρέφουν στη δουλειά μετά την παύση 3 μηνών.

Η Ryanair θα εκτελεί πάνω από 1.000 καθημερινές πτήσεις σε 200 ευρωπαϊκά αεροδρόμια, αποκαθιστώντας σχεδόν το 90% του δικτύου δρομολογίων, αν και με χαμηλότερες συχνότητες και χαμηλότερους ναύλους.

Σύμφωνα με τις συστάσεις του EASA και του ECDC, η Ryanair εισήγαγε νέα μέτρα ασφαλείας τόσο για τα πληρώματα όσο και για τους επιβάτες, τα οποία θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού σε όλες τις πτήσεις της. Αυτές περιλαμβάνουν υποχρεωτικές μάσκες προσώπου, λιγότερες αποσκευές, υπηρεσίες πτήσης χωρίς μετρητά και βελτιωμένες διαδικασίες υγιεινής.

Για να γιορτάσει, η Ryanair κυκλοφορεί 500.000 θέσεις προς πώληση από μόλις 19,99€ για ένα ταξίδι στα τέλη Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Αυτοί οι ναύλοι είναι οι χαμηλότεροι που προσφέρθηκαν ποτέ από τη Ryanair κατά τους κορυφαίους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair Group κ. Μάικλ Ολίρι είπε:

“Από σήμερα, πραγματοποιούμε 1.000 καθημερινές πτήσεις σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μας δίκτυο, το οποίο είναι περίπου 40% της κανονικής χωρητικότητας Ιουλίου. Περιμένουμε τον Ιούλιο να μεταφέρουν περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια πελάτες.

Αυτές οι 1.000 καθημερινές πτήσεις σηματοδοτούν μια σημαντική καμπή για τη Ryanair και για την τουριστική βιομηχανία της Ευρώπης, η οποία υποστηρίζει τόσες πολλές θέσεις εργασίας. Εμείς, μαζί με τους συνεργάτες του αεροδρομίου, ακολουθούμε τις οδηγίες υγείας του EASA και του ECDC για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες και οι οικογένειές τους μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια.

Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη να επιστρέψει και πάλι, ήρθε η ώρα να επανεκκινήσει την τουριστική της βιομηχανία και η Ryanair είναι υπερήφανη που ηγείται αυτής της πρωτοβουλίας”.