Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κος Νικόλαος Γεωργάκος συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κο Λεωνίδα Αργυρό, και τον Ειδικό Σύμβουλο Επικοινωνίας & Στρατηγικού Σχεδιασμού κο Δημήτριο Γερογιάννη, πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας στον ΕΟΤ με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου.

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησε η ανάπτυξη και η στρατηγική προβολή της Πρέβεζας ως πρόταση ετήσιου επιλεκτικού τουρισμού στους τομείς του ιστορικού-πολιτιστικού, γαστρονομικού και ιδιαίτερα του πράσινου τουρισμού, αξιοποιώντας με το βέλτιστο σχεδιασμό όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου συνεχάρη τον Δήμαρχο Πρέβεζας και το επιτελείο του για την καμπάνια που τρέχει Πρέβεζα 2020 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

#Preveza2020_BeSafe_BeFree! και η οποία τον οδήγησε στη διπλή διεθνή διάκριση, ως πρώτη ασφαλέστερη παραλία και πέμπτη ασφαλέστερη περιοχή από το European Best Destination.
Επίσης τόνισε ότι η Πρέβεζα διαθέτει όλα τα στοιχεία αλλά και τη δυναμική ανάπτυξης ώστε να εξελιχθεί μελλοντικά με σχέδιο και προγραμματισμό σε έναν από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας και ότι ο ΕΟΤ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή.