“Ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεις τα πράγματά σου στο Βελιγράδι Κυριακή για διακοπές στη Χαλκιδική και την Πιερία, να κοιμάσαι νωρίς για να μεταβείς την επομένη στις ελληνικές μαγευτικές παραλίες και μέσα σε λίγες ώρες να ξεπακετάρεις;” αναφέρει σε δήλωση της η Κατερίνα Νοτοπούλου στην ΑΥΓΗ σχετικά με την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την είσοδο σε Σέρβους τουρίστες “Γιατί έτσι της κάπνισε νυχτιάτικα (ώρα Ελλάδας) της ελληνικής κυβέρνησης; Νύχτα Κυριακής με ΦΕΚ! Για τις επόμενες 15 μέρες.”

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κ. Νοτοπούλου:

Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να αποδείξει παγκοσμίως ότι είμαστε λαός της τελευταίας στιγμής.

Ότι η Θεία Πρόνοια θα τα φροντίσει όλα για χάρη μας. Κάπως έτσι ακόμη και τους πολύτιμους πρώτους φετινούς μας επισκέπτες δεν διστάζει να τους αφήσει στα «κρύα του λουτρού» με μια ανακοίνωση – σταθμό στα παγκόσμια τουριστικά χρονικά- νύχτα Κυριακής.

Ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεις τα πράγματά σου στο Βελιγράδι Κυριακή για διακοπές στη Χαλκιδική και την Πιερία, να κοιμάσαι νωρίς για να μεταβείς την επομένη στις ελληνικές μαγευτικές παραλίες και μέσα σε λίγες ώρες να ξεπακετάρεις;

Γιατί έτσι της κάπνισε νυχτιάτικα (ώρα Ελλάδας) της ελληνικής κυβέρνησης;

Νύχτα Κυριακής με ΦΕΚ! Για τις επόμενες 15 μέρες. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν διαφημίζει τον τουρισμό, τον δυσφημεί. Αγαπητοί επισκέπτες υπομονή άλλες δυο εβδομάδες.

Άλλωστε εμείς ανοίξαμε (;) και σας περιμένουμε.

Είναι πολύ θετική η εικόνα από το σημερινό άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, είπε σήμερα ο κ. Θεοχάρης. Σε λίγο θα μας βγάλει και συνεντεύξεις από το Βελιγράδι, τη Νις και το Βουκουρέστι, με τουρίστες να λένε «τι είναι 15 μέρες μπροστά στην αιωνιότητα;» και ξενοδόχους από τη Χαλκιδική, την Πιερία, την Καβάλα, την Ασπροβάλτα και το Σταυρό να δηλώνουν πως «ακόμη δυο χαμένες εβδομάδες, δεν έγινε τίποτα»…

Κατά τα άλλα «πρέπει να δώσουμε την ύψιστη σημασία στα μέτρα ασφάλειας. Η ατομική ευθύνη συνεχίζει να υπάρχει, δεν εξαφανίζεται», λέει ο υπουργός Τουρισμού.

Τι θα έλεγε να αναλάβει την ατομική του ευθύνη και την πολιτική και να παραιτηθεί επιτέλους;

Τα έχει κάνει μπάχαλο.

Υ.Γ.: Σίγουρα ανοίγουμε στις 30 Ιουνίου ή να περιμένουμε και τη νύχτα της 29ης για να βεβαιωθούμε;