Δέσποινα Βανδή και Μέλισσες ανοίγουν την αυλαία του Νο1 χριστουγεννιάτικου προορισμού

Τα «Χριστούγεννα»  της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου αποτελούν σίγουρα το διασημότερο ελληνικό τραγούδι Χριστουγέννων για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο καιρός τα έφερε έτσι και η καλλιτέχνιδα θα το τραγουδήσει ενώπιον χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών του Βόλου, παρέα με τις Μέλισσες, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

Το βίντεο για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων

Μετά τους: Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζουν, Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα, Stan κ.a. Έφτασε η σειρά του ταλαντούχου συγκροτήματος Μέλισσες, με τον Χρήστο Μάστορα και την Δέσποινα Βανδή να προσελκύσουν όλα τα βλέμματα στον πιο όμορφο προορισμό των Χριστουγέννων, τον Βόλο.

Αντίστροφη μέτρηση για την 3η Δεκέμβρη

Με την τελετή έναρξης την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Βόλου θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού Χριστουγέννων 2019 – Πρωτοχρονιάς 2020. Γνωστοί καλλιτέχνες, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι, θα σημάνουν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου και θα αποκαλύψουν το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

fdjfhdsjkfhk

Μαγικές στιγμές στον Βόλο με περισσότερες από 130 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, από 3 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου

Για το μουσικό μέρος της τελετής συμπράττουν 70 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου. Την αποκάλυψη του διακόσμου της πόλης, του  μπλε ουρανού και της επιβλητικής «Αργούς», θα συνοδεύσει μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 70 λεπτά.

D9B40BF8 B659 49D9 BA42 DED100A036B3 610x1024

Η φωταγώγηση της πόλης θα εμπλουτιστεί με βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Αη Βασίλη, μέσα σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

AA1579C0 9086 4D10 8135 D722570B4F94 579x1024

Παρών στον Βόλο θα είναι και ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος που θα τραγουδήσει στο Πεδίον του Άρεως (εκθεσιακό κέντρο), ενώ στη σκηνή -εν μέσω κατακλυσμού μαγικών φαναριών την 26η Δεκέμβρη- θα ανέβουν οι καλλιτέχνες Josephine και Καμπακάκης.

Η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε». Γιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει…».