Οι δρομείς της ομάδας που έχει δημιουργήσει η Μαρία Πολύζου αγωνίστηκαν για μια ακόμη φορά με Όραμα Ελπίδας τόσο στον Μαραθώνιο της Αθήνας όσο και σε Μαραθωνίους εκτός συνόρων με στόχο να ενδυναμώσουν το μήνυμα του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” για την εγγραφή εθελοντών δοτών του μυελού των οστών. 

Άπαντες τερμάτισαν ενώ  πολλοί έκαναν μάλιστα ντεμπούτο στην απόσταση των 42.195 μέτρων!

Η Μαρία Μητσιά, η Κατερίνα Κατόπη, Η Μαριλένα Αθανασιάδη και Ελένη Τσιπουνακη έτρεξαν για καλό σκοπό.

Η Μαρία Ελουϊζα Σταβάρα Μητσιά με τους Δρομείς Ελπίδας τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο συνοδεύοντας το Δημήτρη Γλύκο σε αμαξίδιο και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι στο Μαραθώνιο όλοι όλα τα μπορούν!

Αντίστοιχα ηχηρό μήνυμα έστειλαν η Κατερίνα Κατόπη και η Μαριλένα Αθανασιάδη τρέχοντας με το Βασίλη Γερογιάννη και την κόρη του Μαριλένα που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πήραν μέρος στον Μαραθώνιο με αμαξίδιο και τερμάτισαν πανευτυχείς στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος ανήμερα των γενεθλίων της πήρε ίσως το πιο σημαντικό δώρο από την 11χρονη Νεφέλη Οικονομίδη. Η μικρή Νεφέλη “πέταξε” στον παιδικό αγώνα των 1200 μέτρων και έκοψε πρώτη την κορδέλα του τερματισμού. “Μακάρι να μου πάρει τα ρεκόρ”, δήλωσε τρισευτυχισμένη η προπονήτριά της Μαρία Πολύζου η οποία της απένειμε το κύπελλο του νικητή!

Συνολικά πάνω από 100 δρομείς της Marathon Team Greece αγωνίστηκαν και τερμάτισαν είτε στον Μαραθώνιο, είτε στους αγώνες των 5 και 10 χλμ! Αρκετοί πέτυχαν ατομικά ρεκόρ ενώ όλοι έζησαν την μοναδική εμπειρία του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο!

Σπουδαία ήταν η εμφάνιση της αθλήτριας Ειρήνης Σπανού η οποία μετά τον αγώνα της στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, αγωνίστηκε και τερμάτισε και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Θερμή ήταν η υποστήριξη του δρομέα Μιλτιάδη Μητσιά στους συναθλητές του στην Marathon Team Greece τόσο στη διαδρομή όσο και στον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ ο ίδιος μόλις λίγα 24ωρα πριν είχε τερματίσει πετυχαίνοντας σπουδαίο ατομικό ρεκόρ στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης!

Όλοι κάνουν σχέδια για τους επόμενους αγώνες, πάντα με Όραμα Ελπίδας, ενώ σε λίγες ημέρες θα αγωνιστούν στον Μαραθώνιο στη Βαλένθια ο αρχαιότερος Μαραθωνοδρόμος της ομάδας Νίκος Μπέριος και ο Μαραθωνοδρόμος-Δημοσιογράφος Νίκος Αρμένης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι δρομείς της Marathon Team Greece αγωνίστηκαν με νέες εμφανίσεις με την υπογραφή της εταιρείας ROLY HELLAS

Η Marathon Team Greece με επικεφαλής τη Μαρία Πολύζου αγωνίζεται πάντα στους αγώνες δρόμου συνδυάζοντας το τρέξιμο με την κοινωνική προσφορά. 

“Τρέχουμε για να προσφέρουμε, προσφέρουμε για τρέχουμε”, είναι το κεντρικό μήνυμα της ομάδας που τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων, Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ!

ΔΩΣΕ ΖΩΗ!

Οι  επόμενοι αγώνες της Marathon Team Greece είναι στις 1 Δεκεμβρίου στον Μαραθώνα στον Μισέλ Μπρεάλ καθώς και στις 8 Δεκεμβρίου στο Θησείο στο MERRYTOC