Η φετινή Γιορτή Ούζου, το Ouzofest της Λέσβου,  ξεκίνησε από το αεροδρόμιο της Αθήνας! Από τις 12:00 έως τις 16:00, στις Αναχωρήσεις, διοργανώσαμε ένα μίνι «Φεστιβάλ Ούζου» για τους επισκέπτες του αεροδρομίου, μια πρώτη γεύση πριν από το φετινό Ouzofest (14-15 Ιουλίου Μυτιλήνη / 22 Ιουλίου Πλωμάρι), που είχε άρωμα Αιγαίου και παρέας!

 

Η πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας συνδρομής και υποστήριξης του νησιού, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου.

 

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου, ζωντανή μουσική και χορός από τον Σύλλογο Βρισαγωτών και Πολιχνιατών Αθήνας, οι οποίοι και ενθουσίασαν τον κόσμο και βέβαια πρόσκληση στο ετήσιο Ouzofest της Λέσβου, με κλήρωση συνολικά 6 διπλών εισιτηρίων Αθήνα – Μυτιλήνη μετ’ επιστροφής, ευγενική προσφορά των αεροπορικών εταιρειών που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη: της Aegean, της  Astra και της Volotea.

 

Σημειώνεται επίσης ότι από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου ήδη προσφέρουν εκπτώσεις 15%  με την αγορά τοπικού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων της περιοχής, τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.

 

  • Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε αμοντάριστο υλικό από τη σημερινή εκδήλωση #ouzofest στο αεροδρόμιο της Αθήνας:

 

στο 22ο λεπτό, υπάρχουν δηλώσεις από:

 

τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου – Βαγγέλη Μυρσινιά

τον Προέδρο του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου – Χρήστο Μητσάκη

το Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Λέσβου – Γιώργο Εγγλέζο

και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ ΔΑΑ – Ιωάννα Παπαδοπούλου