Αύριο Κυριακή ο αγώνας Ορεινού Δρόμου Plastira’s Lake Trail Race στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, με δύο διαδρομές μήκους 20χλμ. και 10χλμ. με αφετηρία και τερματισμό το παραλίμνιο χωριό Καλύβια Πεζούλας.
Ο αγώνας 20χλμ. ακολουθεί μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή, με υψομετρική διαφορά περίπου 600μ, σε μια περιοχή απείρου φυσικού κάλους και ομορφιάς και απευθύνεται σε όλους τους δρομείς. Ο αγώνας θα διεξάχθεί κυριώς σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.
Ο αγώνας 10χλμ. ακολουθεί μια πιο βατή διαδρομή και τα χαρακτηριστικό που τον κάνει μοναδικό είναι ότι θα διεξαχθεί παραλίμνια.

Για την ομαλή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Plastira’s Lake Trail Race θα υπάρξει ελεγχόμενη κυκλοφορία των οχημάτων από την διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας προς τον Βοτανικό κήπο Νεοχωρίου και στους παρακείμενους αγροτικούς και δασικούς δρόμους και συγκεκριμένα απο τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων προβλημάτων κατά την κίνηση τους στους ανωτέρω δρόμους, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και σε κάθε περίπτωση να κινούνται με προσοχή και ελαττωμένη ταχύτητα.