Το βραβείο Social Media Αwards κέρδισε η ομάδα των οινοποιών της Κρήτης, στην ProWein την μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνή έκθεση στον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στην οποία συμμετείχαν με ομαδικό περίπτερο οι οινοποιοί του νησιού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Στο ενιαίο περίπτερο της Κρήτης συμμετείχαν 11 οινοποιοί – εκθέτες, μ’ ένα κοινό wine bar, όπου οι επισκέπτες δοκίμαζαν τις Κρητικές ποικιλίες. Η επισκεψιμότητα φέτος στο περίπτερο τριπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι.
Πλήθος επαγγελματιών γνώρισαν το κρητικό κρασί, από τουλάχιστον 10 χώρες, εκ των οποίων Μεξικό, Κίνα, Αγγλία, Πολωνία, Αμερική, Καναδάς, Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία, κ.α. δίνοντας, κάποιοι από αυτούς ραντεβού στην Κρήτη. Ο ειδικός χάρτης 
που δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της έκθεσης, βοηθούσε τους επισκέπτες να έχουν μία πρώτη ενημέρωση για τις τοπικές ποικιλίες, τις οινοπαραγωγικές ζώνες και την μορφολογία του νησιού. Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια γευσιγνωσίας Κρητικών ποικιλιών και οι επισκέπτες μπορούσαν να συνδυάσουν το κρασί τους με τοπικά προϊόντα, όπως, απάκι, γραβιέρα και φυσικά Κρητικό παξιμάδι.
Οι οινοποιοί της Κρήτης συνεχίζουν την προσπάθειά τους για εξωστρέφεια, ανοίγοντας νέες αγορές για το Κρητικό κρασί μέσα από διεθνείς εκθέσεις. Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το Wines of Crete συνεχίζεται, στοχεύοντας στην προβολή της Κρήτης σαν οινικό προορισμό, αναδεικνύοντας το Κρητικό κρασί και την οινοπαραγωγή της Κρήτης.
Κατά την διάρκεια έκθεσης γινόταν συνεχής αναμετάδοση της παρουσίας των οινοποιών, μέσα από τα social media του Wines of Crete.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Κρητικό Δίκτυο Οινοποιών να προβληθεί και μέσα από τα Social Media της Prowein αλλά και να κερδίσει ένα από τα ειδικά Social Media awards που έδινε η έκθεση.
Στην ProWein -την μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών- φέτος συμμετείχαν πάνω 6.500 εκθέτες από 60 χώρες και την επισκέφτηκαν 58.500 επαγγελματίες από 130 χώρες.