Η πρώτη πτήση στον κόσμο με αποκλειστικά γυναικείο πλήρωμα και προσωπικό σε αέρα και έδαφος πραγματοποιήθηκε από την αεροπορική εταιρεία Air India και διεκδικεί θέση στις σελίδες του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες
Ένα Μπόινγκ 777 του εθνικού αερομεταφορέα της Ινδίας πέταξε από το Νέο Δελχί ως το Σαν Φρανσίσκο, πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, διανύοντας 15.300 χιλιόμετρα και στη συνέχεια επέστρεψε πετώντας πάνω από τον Ατλαντικό.
Θηλυκού γένους ήταν όλο το προσωπικό σε αέρα και έδαφος που συνεργάστηκε για τη συγκεκριμένη πτήση. Γυναίκες πιλότοι, πλήρωμα καμπίνας, ελεγκτές ασφαλείας, μηχανικοί, και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Στο πηδάλιο του αεροσκάφους οι κυβερνήτες Σουνίτα Ναρούλα, Κσάμτρα Μπατζπάι, Ίντιρα Σιχ και Γκουντζάν Αγκαρουάλ που εναλλάσσονταν στο πιλοτήριο καθώς μοιράστηκαν τα δύο ταξίδια διάρκειας 15,5 ωρών. Επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας ήταν οι αεροσυνοδοί Σίμα Μπαμπερουάλ και Νισρίν Μπαντουλουάλα.
Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους υπευθύνους από το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες για να καταγραφεί η πτήση.
Τον Ιανουάριο η Air India ανακοίνωσε ότι σε όλες τις εσωτερικές της πτήσεις θα υπάρχουν αμιγώς γυναικεία καθίσματα για τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες. Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από το κύμα καταγγελιών για κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης.