Σε μία από τις πολυβραβευμένες αλυσίδες στον χώρο των επιχειρήσεων και του τουρισμού στην Ελλάδα αναδεικνύεται ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, αποσπώντας τα περισσότερα κορυφαία βραβεία σε κάθε διοργάνωση.
Συγκεκριμένα:
CREATIVE GREECE AWARDS 2017
Το κορυφαίο βραβείο στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Creative Greece Awards 2017 των σημαντικότερων επιχειρηματικών εξωστρεφών ομίλων της χώρας που διοργάνωσε η Active Business Publishing παρέλαβε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης.
TOURISM AWARDS 2017
Πρωταθλητής στον ελληνικό τουρισμό για το 2017 αναδείχτηκε στα Tourism Awards 2017 που επιβράβευσαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ από την έκδοση Hotel & Restaurant της εταιρείας Boussias Communications.Αναλυτικά τα βραβεία που απέσπασαν τα ξενοδοχεία και ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel:
Corfu Imperial, Κερκυρα, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Exclusive Resort
Caramel, Ρέθυμνο Κρήτη, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Resort
Club Marine Palace, Πάνορμο Κρήτη, Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία All- Inclusive Resort
Grecotel, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Γαστρονομία, Αριστεία-Καινοτομία στο F/B
Grecotel, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Αξιοποίηση Μηχανών Αναζήτησης για το Grecotel Mastering Top ranking in luxury μέσω του συνεργάτη της Globe One.
GREEK HOSPITALITY AWARDS 2017
Κορυφαίο ξενοδοχείο Top Greek Hotel 2017 αναδείχτηκε το Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort στα Greek Hospitality Awards 2017, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
Υπογραμμίζεται ότι το κορυφαίο βραβείο παρέλαβε ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης από την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.
Αναλυτικά οι διακρίσεις έχουν ως εξής:
TOP GREEK HOTEL 2017: Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort
Grecotel Hotels & Resorts, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel & Resort Brand
Grecotel Hotels & Resorts, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Dining Experience
Grecotel Hotels & Resorts, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience
White Palace, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek All-inclusive Resort
Olympia Riviera Thalasso, Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Beach Resort
Στις παραπάνω διοργανώσεις εκ μέρους του Ομίλου τα βραβεία παρέλαβαν οι κκ. Δασκαλαντωνάκης Νίκος, Τσίχλης Γιάννης, Καλαϊτζιδάκης Δημήτρης, Μίχας Σπύρος, Γιαλιτάκης Χαράλαμπος, Γωνιανάκης Αντώνης, Μηναδάκης Μιχάλης και Χονδρός Δημήτρης.
Υπενθυμίζεται ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του Ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το κοινωνικό έργο και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.​