Σημαντική βράβευση του Creta Maris Beach Resort από τους επισκέπτες του και το TEZ Tour, αποσπώντας το βραβείο «Best Overall Customer Satisfaction 5* Hotels Crete», αλλά και την αναγνώριση από το TEZ ως «Best Hotel-Partner of TEZ TOUR».
Το ξενοδοχείο βραβεύτηκε, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «TEZ TOUR WORLDBERRY AWARDS» που πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Μόσχα, ξεχωρίζοντας στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, αφού ικανοποιήσε πλήρως τις προσδοκίες τους στην εξυπηρέτηση κατά τη διαμονή τους στο Creta Maris Beach Resort. Επίσης, τιμήθηκε ως ένας από τους καλύτερους συνεργάτες του TEZ TOUR για το 2016, συνεχίζοντας να έχει άψογη συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό.
Με αφορμή τη βράβευση του Creta Maris Beach Resort, ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Νίκος Βλασιάδης, ευχαρήστησε όλη την ομάδα του Tez Tour Hellas για την άριστη συνεργασία, αλλά και τους επισκέπτες για αυτήν την τιμητική διάκριση του CretaMaris Beach Resort.
Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.
Σχετικά με Tez Tour:
Ο τουριστικός οργανισμός Tez Tour είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1994 και διατηρεί γραφεία σε 20 χώρες, συνεργάζεται με 10.000 πρακτορεία και 1000 ξενοδοχεία, ενώ απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζομένους.