Θετικά κρίνονται τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την “Μυθική Πελοπόννησο” στην Mediterranean Panorama στην Στοκχόλμη, καθώς υπήρξε μεγάλη επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον για τον προορισμό, γεγονός που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων δράσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την ανάγκη για ενίσχυση των δράσεων εξωστρέφειας για την προβολή αυτής στη διεθνή τουριστική αγορά.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είχαν την ευκαιρία να γευτούν εδέσματα τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό τους και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. “Πελοπόννησος Α.Ε.”, φιλοξενήθηκε σε δικό της περίπτερο 50τ.μ, στο οποίο συμμετείχαν επιχειρήσεις και προορισμοί από τη περιοχή. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, να συναντήσουν επαγγελματίες του κλάδου και να μιλήσουν για πιθανές συνεργασίες.