Η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά» και όλα τα αεροσκάφη της τον Νοέμβριο θα γεμίσουν με εικόνες, γεύσεις και αρώματα από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, όπως και στα αφιερώματα των προηγούμενων μηνών, η AEGEAN συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και φορείς της πόλης , ώστε να αναδείξει, με μια σειρά ενεργειών μέσα από τα κανάλια της, τις ομορφιές, τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερη γαστρονομία της “Νύμφης του Βορρά”.

Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, θα απολαύσουν μια αυθεντική γεύση της πλούσιας και χαρακτηριστικής γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης, μέσα από προϊόντα τοπικών παραγωγών αλλά και από γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένες από τη μοναδική κουζίνα της πόλης. Έτσι, όλοι οι επιβάτες θα δοκιμάσουν ρολάκια τσουρεκιού σοκολάτας, πολίτικο κακουλέ- πορτοκάλι και τουλουμπάκια.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα γευτούν διάσημα προϊόντα της Θεσσαλονίκης, καθώς θα προσφέρεται μία ποικιλία από τσουρέκια – απλό, με κάστανο και σοκολάτα, φωλιές Πανοράματος, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει η χαρακτηριστική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, τόσο γλυκιά, όσο και αλμυρή με τυρί. Τη γευστική εμπειρία στα Lounges, συμπληρώνουν τα σαντουιτσάκια με κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, για τους επιβάτες business class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος  δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας της πόλης. Μοσχαράκι κυδωνάτο  με άρωμα Γουμένισσας  και  μήλου σε πουρέ μελιτζάνας με κράνα και κάστανα, αλλά και τσιπούρα Αθωνίτικη με κρέμα μαλαγουζιάς και κρεμμύδια, σε τσιγαριστά άγρια χόρτα-μυρωδικά και χταπόδι ψητό με τσίπουρο. Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το Refosco 2011, από τους Οίνους Αδάμ.

Παράλληλα, η AEGEAN θα προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, το προωθητικό Video του Δήμου Θεσσαλονίκης. https://youtu.be/AOQ-NOMVUw0

Ειδικά για τον μήνα Νοέμβριο, οι συνεργάτες του Miles+Bonus της AEGEAN στη Θεσσαλονίκη θα προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις στα μέλη του προγράμματος απλά με την επίδειξη της κάρτας τους. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Miles+Bonus μπορούν να κερδίσουν διπλά μίλια εξαργύρωσης με κάθε διαμονή τους στα ξενοδοχεία Domotel Les Lazaristes και Electra Palace Hotel Thessaloniki, με κάθε γεύμα και αγορές προϊόντων στο εστιατόριο Ergon Agora αλλά και παρακολουθώντας την παράσταση «Η λίμνη των κύκνων» στις 24-28 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ακόμη απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 10% στο εστιατόριο Aqua Lounge Bar & Restaurant. Tα μέλη που θα επισκεφτούν τους παραπάνω Miles+Bonus συνεργάτες τον Νοέμβριο, κερδίζουν δωρεάν πρόσκληση για 2 άτομα για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία του Miles+Bonus με τα ξενοδοχεία Αnatolia Hotel Thessaloniki, Nikopolis Hotel Thessaloniki, City Hotel και The Excelsior του TOR Hotel Group, The Met Hotel των Chandris Hotels & Resorts, Daios Luxury Living των Daios Hotels. Χάρη σε αυτές τις συνεργασίες συγκεντρώνουν έως και 1.500 μίλια εξαργύρωσης και απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις. Για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες με αποκλειστικά προνόμια, μπορούν να επισκεφτούν το Local Thessaloniki, το Meet the Ball και την Παπαρούνα καθώς επίσης και τα Goody’s και Goody’s Burger House.

Τέλος, η AEGEAN πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται αρωγός σε σημαντικούς θεσμούς στη χώρα, για ακόμα μία χρονιά στηρίζει το 57o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού της νοτιοανατολικής Ευρώπης, επενδύοντας με ουσιαστικό τρόπο στην πόλη, τους θεσμούς της και τους ανθρώπους της. Από τις 3 έως και τις 13 Νοεμβρίου, η AEGEAN ‘πετάει’ για Θεσσαλονίκη, με δράσεις και εκπλήξεις, για όσους αγαπούν και τιμούν τον κινηματογράφο.