Από σήμερα, τα μέλη του Wyndham Rewards, κερδίζουν έως και 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις, για κάθε διαμονή 2 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων

Ο Μήνας Μέλους, Member Month, του προγράμματος Wyndham Rewards, της Wyndham Hotels & Resorts επιστρέφει, για να κάνει τις διακοπές πραγματικότητα με προσφορές-έκπληξη για τα μέλη.

Ο Μήνας Μέλους ξεκινά σήμερα τον εορτασμό των 5 εβδομάδων του και θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο.

Από σήμερα, για κάθε 2 διανυκτερεύσεις σε συμμετέχοντα ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα μέλη μπορούν να κερδίσουν 7.500 πόντους μπόνους Wyndham Rewards και μέχρι συνολικά 15.000 πόντους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε έως και 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις, για μελλοντικές διαμονές σε χιλιάδες ξενοδοχεία της Wyndham.

Περαιτέρω, τα μέλη της κάρτας Wyndham Rewards Earner Visa που θα εγγραφούν στην ανωτέρω προσφορά και θα πραγματοποιήσουν ειδικές διαμονές 2 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων, μπορούν να κερδίσουν 5.000 πόντους επιπλέον.

Σχετικά, η κα Charmaine Taylor, SVP, Loyalty and Strategic Partnerships, Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής: «Το Wyndham Rewards είναι το πιο γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης στον κλάδο, το οποίο προσφέρει στα μέλη του το καλύτερο δυνατό για τα χρήματά του, όλο τον χρόνο. Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να το γιορτάσουμε και ο Μήνας Μέλους είναι η ευκαιρία μας να πάμε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας στα 106 και πλέον εκατ. εγγεγραμμένα μέλη μας αξέχαστες προσφορές και εμπειρίες που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν τον κόσμο, όπως ακριβώς επιθυμούν».

Ο καλύτερος Μήνας Μέλους που έγινε ποτέ

Κάθε Τετάρτη, από τα μεσάνυχτα EST (Eastern Standard Time) στο WyndhamRewards.com/MemberMonth, θα διατίθενται στα μέλη νέες προσφορές-έκπληξη, ξεκλειδώνοντας εξαιρετικά προνόμια που σχετίζονται με ταξίδια, αγορές και άλλα. Οι προηγούμενοι Μήνες Μέλους, επιβράβευσαν τα μέλη με 40% έκπτωση για αγορές πόντων, 15.000 πόντους μπόνους για μελλοντικές διαμονές και άλλα.

Είτε θέλετε να ταξιδέψετε στην ακτή του Μεξικού και να επισκεφτείτε το Wyndham Alltra Vallarta, είτε να ζήσετε στην καρδιά της country μουσικής στο La Quinta Inn & Suites Nashville Downtown ή να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε απίστευτες εμπειρίες-έκπληξη με την οικογένεια και τους φίλους σας, ο Μήνας Μέλους μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μήνα Μέλους, συμπεριλαμβανομένων των όρων και προϋποθέσεων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση WyndhamRewards.com/MemberMonth.

Wyndham Rewards: Tο πιο γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων

Το Wyndham Rewards είναι το νούμερο 1 πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων όπως ψηφίστηκε από αναγνώστες του USA Today και του U.S. News & World Report. Γνωστό ως το πιο γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων, προσφέρει στα μέλη πρόσβαση σε περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και ενοικιαζόμενα καταλύματα.

Σύμφωνα με ιστότοπους  όπως το WalletHub, το Wyndham Rewards είναι το καλύτερο συνολικά πρόγραμμα αφοσίωσης σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων. Για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας ακόμα πιο ικανοποιητικό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε στο WyndhamRewards.com και στο www.wyndhamrewardscreditcard.com.

Σχετικά με το Wyndham Rewards

Μέρος της Wyndham Hotels & Resorts, της μεγαλύτερης εταιρείας franchising ξενοδοχείων στον κόσμο, το Wyndham Rewards είναι το νούμερο 1 πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων, όπως ψηφίστηκε τόσο από το U.S. News & World Report, όσο και από το USA Today. Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης, τα εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία ξεπερνούν τα 106 εκατ. παγκοσμίως, κερδίζουν εγγυημένα 1.000 πόντους σε κάθε ειδική διαμονή. Με τη συμπλήρωση των 7.500 και πλέον πόντων, τα μέλη μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους τους με δωρεάν διανυκτερεύσεις. Με περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία, θέρετρα, κλαμπ διακοπών και ενοικιαζόμενα καταλύματα παγκοσμίως, κανένα άλλο πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων δεν προσφέρει στα μέλη περισσότερους τόπους διαμονής. Οι εγγραφές στο πρόγραμμα είναι δωρεάν στο WyndhamRewards.com.

Σχετικά με τη Wyndham Hotels & Resorts Η Wyndham Hotels & Resorts  είναι η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο, με περίπου 9.200 ξενοδοχεία δυναμικότητας 872.000 δωματίων σε περισσότερες από 95 χώρες, σε 6 ηπείρους. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 24 εμπορικών σημάτων ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, Trademark Collection® and Wyndham