Απολαυστικές συνταγές, χρήσιμα tips και φυσικά παγωμένη Kaiser αποτελούν τα βασικά «συστατικά» της νέας σειράς της αγαπημένης Pilsner στο YouTube.

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2024 – Τσικνοπέμπτη με μπύρα ή Kaiser; Πιστή στο ραντεβού της και  φέτος, η αγαπημένη Pilsner μπύρα, μας καλεί όλες και όλους να γίνουμε οι απόλυτοι BBQ Masters, μέσα από τη σειρά «Kaiser The BBQ Masters» που δημιούργησε για το κανάλι της στο YouTube.

Ο γνωστός σεφ Γιώργος Τσούλης, σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή, υποδέχεται αγαπημένους καλεσμένους-έκπληξη και δημιουργούν μαζί απολαυστικές συνταγές, με επίκεντρο το grilling, ανακαλύπτουν τα μυστικά του τέλειου ψησίματος και απολαμβάνουν γευστικά πιάτα, πάντα με τη συνοδεία μίας παγωμένης Kaiser!

Ακολουθείστε το κανάλι της Kaiser στο YouTube και μη χάσετε ούτε ένα επεισόδιο της απολαυστικής σειράς «Kaiser The BBQ Masters»!

Και ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης δεν σταματά εδώ, καθώς στα social media της Kaiser στο Instagram και το Facebook τρέχει ο πιο απολαυστικός διαγωνισμός, σε συνεργασία με τη Weber!

Μπείτε στις σελίδες της Kaiser στο Instagram και το Facebook, ακολουθείστε τα βήματα που παρουσιάζονται στις σχετικές αναρτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους τυχερούς, που θα κερδίσουν τα απόλυτα BBQ Masters δώρα!

Η Kaiser, που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση της, φέρνει ξανά την τέχνη του ψησίματος στο σπίτι μας, απογειώνοντας το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και καθιστώντας τον καθέναν μας έναν πραγματικό… BBQ Μaster!

Ακολουθήστε την Kaiser: 

Instagram: @kaiserbeer 

Facebook: @kaiser 

YouTube: @kaiserbeer