Πρόκειται για ένα premium αρωματισμένο βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με βιολογικό αιθέριο έλαιο ρίγανης. Η συσκευασία αποτελείται από μία φιάλη 100ml η οποία είναι τοποθετημένη σε ένα πολυτελές κουτί.

Ένα δώρο πρέπει να είναι κομψό, χρήσιμο και ωφέλιμο για τον παραλήπτη. Το βιολογικό αρωματισμένο ελαιόλαδο – ριγανέλαιο ενσωματώνει όλα τα παραπάνω σε ένα μπουκάλι. Με βάση επιστημονικές μελέτες, το περιεχόμενό του είναι ευεργετικό για τον ανθρώπινο οργανισμό από όλες τις απόψεις. Ένα τέτοιο εκλεκτό προϊόν αγκαλιάζεται από την πολυτελή και κομψή συσκευασία που το καθιστά τέλεια επιλογή δώρου.

Inside

Είναι μια εξαιρετικά έξυπνη ιδέα δώρου για:

  •  ξενοδοχεία (είτε για εμπορικούς σκοπούς είτε ως δώρο στους πελάτες τους)
  • καταστήματα βιολογικών προϊόντων και ντελικατέσεν
  •  εστιατόρια
  • εταιρείες κάθε είδους ως αποκλειστικό δώρο στους υπαλλήλους ή/και στους πελάτες τους

Όλα ξεκίνησαν το 2020. Η σκέψη ήταν να συνδυάσω τις επιστημονικές μου γνώσεις με την αγάπη μου για την ελληνική γη με σκοπό τη δημιουργία ευεργετικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σύμφωνα με την ανασκόπηση της επιστημονικής βιβλιογραφίας τα δύο κύρια ελληνικά φυτά που κυριαρχούν στον παγκόσμιο χάρτη από άποψη ποιότητας είναι η ρίγανη και η ελιά.

ΡΙΓΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρίγανη

Η δέσμευση αυτών των δύο φυτών σε ένα μπουκάλι για να δημιουργήσω ένα μοναδικό προϊόν ήταν από το επιθυμητό για μένα. Τα έλαιά τους περιλαμβάνουν όλες τις ευεργετικές ουσίες των φυτών σε πολύ υψηλότερες συγκεντρώσεις από τα νωπά ή ξηρά προϊόντα τους. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται με τη διαδικασία ψυχρής έκθλιψης, ενώ το αιθέριο έλαιο της ρίγανης προκύπτει από την εφαρμογή της απόσταξης με ατμό.

Ανήκει στην κατηγορία δώρου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.oreganoofgreece.com