Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας γαστρονομίας έρχονται στο Gastronomy Lab, που θα πραγματοποιηθεί από 9 -12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της HORECA 2024, της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα για τους κλάδους των ξενοδοχείων και της εστίασης.

Το γαστρονομικό stage – Gastronomy Lab διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη Gastronomy Essentials, έχει κατ’ εξοχήν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και από πέρυσι έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε Έλληνες και ξένους chefs.

Στο stage, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Hall 4 της HORECA, θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι οι τελευταίες γαστρονομικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και οι πλέον σύγχρονες τεχνικές στους τομείς της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

Το νέο πρόγραμμα του φετινού Gastronomy Lab θα περιλαμβάνει μια σειρά συναρπαστικών εκδηλώσεων, workshops και δειγμάτων γεύσης, που θα αναδείξουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των συμμετεχόντων chefs. Θα αναδείξουν καινοτόμες ιδέες και θα αποτελέσουν μοναδική πηγή έμπνευσης για chefs, F&B managers και επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης.

Στη σκηνή του Gastronomy Lab, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να δει από κοντά σε δράση κορυφαίους Έλληνες και ξένους chefs, που θα μοιραστούν την εμπειρία και τη γνώση τους. Nα παρακολουθήσει παρουσιάσεις, πάνελ και live cooking shows με φουτουριστική και φιλική προς το περιβάλλον θεματολογία, όπως: “Τρισδιάστατη εκτύπωση στη γαστρονομία, η επιτομή στη σύγχρονη παρουσίαση στο εστιατόριο”, “Η γεύση του μέλλοντος & Zero Waste Cocktails”, “Vegetarian Fine Dining Experience”, “Sweet Finale Symphony / Lactose Free”, “Vegan Παγωτά”, “Αγιορείτικη κουζίνα, η θέση της στις σάλες της υψηλής γαστρονομίας”, “Ζωή χωρίς γλουτένη…”.

* Επισυνάπτεται αναλυτικό Δελτίο Τύπου (σε μορφή doc και PDF) καθώς και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

* Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή υλικό χρειαστείτε: Gastronomy Essentials Χάρης Χαραλαμπίδης, +30 6972444820, gastronomy_essentials@mail.com, Γραφείο Τύπου – Δώρα Παππά, press.office.dp@gmail.com