Ο νέος θεσμός του 100% Hotel Show, της premium έκθεσης για ξενοδοχεία, 100% Hotel Architect of the Year, επιλέγει το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio ως το σημείο αναφοράς του Ξενοδοχειακού Design, τιμώντας το για τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση της νέας γενιάς καταλυμάτων υψηλής αισθητικής στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχειακό design αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της έκθεσης, και η δημιουργία του θεσμού “100% Hotel Architect of the Year” αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της σημασίας που δίνεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό στον τομέα της φιλοξενίας. Το K-Studio έχει επιλεχθεί από το 100% Hotel Show ως “αρχιτεκτονικό γραφείο της χρονιάς” για την πρωτοποριακή του συνεισφορά στον τομέα της φιλοξενίας, παρουσιάζοντας ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα τα τελευταία χρόνια, έχοντας παράλληλα αποσπάσει πολλαπλά βραβεία, τόσο στα 100% Hotel Design Awards όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς, επιβεβαιώνοντας την αριστεία του.

Η παρουσία του K-Studio στην έκθεση θα δώσει στο κοινό δύο σημεία αναφοράς. Από τη μια, το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί το περίπτερο του K-Studio στον τομέα του Hotel Development, όπου θα μπορεί να γνωρίσει την ομάδα που κρύβεται πίσω από τα μοναδικά ξενοδοχειακά έργα αλλά και να συζητήσει τις πιθανότητες συνεργασίας. Από την άλλη, το γραφείο θα παρουσιάσει ένα ξενοδοχειακό workshop με τίτλο “100% Luxury Ξενοδοχεία: Από τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, την Προδιαγραφή Εμπειρίας μέχρι και το Branding, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 12:30, κατά το οποίο θα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις πτυχές του πολυτελούς ξενοδοχειακού σχεδιασμού, της προδιαγραφής της εμπειρίας αλλά και του branding. 

Συνοψίζοντας, η ανάδειξη του K-Studio ως “100% Hotel Architect of the Year” αναδεικνύει την αφοσίωση του αρχιτεκτονικού γραφείου στην υψηλή ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα του ξενοδοχειακού design και αποτελεί αναγνώριση της σημασίας της αισθητικής και της ποιότητας στα ελληνικά ξενοδοχεία. Η παρουσία του κορυφαίου αρχιτεκτονικού γραφείου στην έκθεση δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να ανακαλύψει τον κόσμο του ξενοδοχειακού design, να συζητήσει πιθανές συνεργασίες και να εμπνευστεί από το σημαντικό τους έργο. Το προγραμματισμένο workshop αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να εμβαθύνουν στον κόσμο του πολυτελούς ξενοδοχειακού σχεδιασμού και να ανακαλύψουν τα μυστικά της επιτυχίας στον τομέα αυτόν.

————————————————————————————————————————– 

Θέλεις να επισκεφθείς το «νέο» 100% Hotel Show 2023;