Η αυθεντική γεύση της Λήμνου έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Το Makedonia Palace Hotel και ο executive chef, Σωτήρης Ευαγγέλου, φιλοξενούν για τρεις ημέρες το Lemnos Philema, ένα μοναδικό γαστρονομικό event που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα  της Λήμνου.

Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Salonica Restaurant, πρωταγωνιστές θα είναι τα προϊόντα και τα κρασιά της Λήμνου. ΠΟΠ τυριά, φλωμάρια τοπικά όσπρια, αλεύρι και θαλασσινά, ΠΟΠ κρασιά και άλλα μοναδικά προϊόντα του νησιού κατακλύζουν την κουζίνα του ξενοδοχείου και παρουσιάζονται σε πιάτα που ο chef, Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει με τις Λημνιές μαγείρισσες, Μαρία Καλλιγερή και Μιχαλίτσα Καγκή, πατώντας πάνω στις αρχές της μαγειρικής του chef και ενισχύοντας αυθεντικότητα στην κουζίνα του εστιατορίου.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τις αυθεντικές γεύσεις της Λήμνου σε έναν μοναδικό περιβάλλον. Σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε σε αυτήν τη γαστρονομική εμπειρία και να ανακαλύψετε τη γαστρονομική κουλτούρα της Λήμνου στο Salonica Restaurant.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 897176 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://makedoniapalace.com/blog/lemnian-days-lemnos-philema-at-makedonia-palace/ .

10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2023

Salonica Restaurant, Makedonia Palace Hotel