To Σάββατο 23/9 από τις 10:00 έως τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Ναυπάκτου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Σκάλας Ναυπάκτου, εντός της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Μία βδομάδα πριν την έναρξη των εργασιών ανακοινώθηκε η τελική agendaτων ομιλιών του συνεδρίου.Δείτε εδώ την agendaμε όλες τις ομιλίες ανά ενότητα: https://nafpaktos2030.org/program

Η πληρότητα των διαθέσιμων θέσεων για φυσική συμμετοχή ξεπερνάειτο 95%.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε τη συμμετοχή σας όσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσειςεδώ: https:/nafpaktos2030.org/contact/delegates-registration-form

O Former President & CEO της American Standard, με κύκλο εργασιών 759 εκατομμύρια,         Mr Emmanuel Kampouris θα είναι ομιλητής στο Ναύπακτος 2030.

Με τη συμμετοχή ενός από τους σημαντικότερους ελληνοαμερικάνους επιχειρηματίες του τελευταίου αιώνα επισφραγίστηκε η συμμετοχή των ομιλητών του Ναύπακτος 2030.

Το Σάββατο στις 14:30 ο Mr Kampouris θα συνδεθεί μέσω Νέας Υόρκης και μαζί με τον Vice President & Executive Director of BibleMesh, Mr Michael McClenahan ο οποίος θα συνδεθεί από το Belfastτου Ηνωμένου Βασιλείου θα παρουσιάσουν το καινοτόμο παγκοσμίως project Biblemesh

Στο πλαίσιο του συνέδριου Θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική τελετή έναρξης των εργασιών του, με επιπλέον επίσημους καλεσμένους και απευθείας συνδέσεις μέσα από την τηλεόραση.

Λίγα λόγια για τον Mr Emmanuel Kampouris

O Mr Kampouris είναι διακεκριμένο μέλος της ελληνικής διασποράς. Έχει κατακτήσει ηγετικές θέσεις και υπό την καινοτόμο και εμπνευσμένη ηγεσία του, κάθε μία από τις επιμέρους εταιρείες της American Standard (συστήματα κλιματισμού, συστήματα ελέγχου οχημάτων, και είδη υγιεινής) κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως. Η πρωτοποριακή μεθοδολογία που ανέπτυξε για το μάνατζμεντ των εταιρειών του, και ιδίως η μέθοδος Demand Flow, απετέλεσαν τομή στην εποχή τους και τις εφάρμοσαν επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η General Electric.

Ο κ. Καμπούρης είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (MA in Law) και Ceramic Chemistry του North Staffordshire College of Technology, Stoke-on-Trent, ομιλεί απταίστως έξι γλώσσες, και έχει διατελέσει ή είναι μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διακεκριμένων οργανισμών και εταιρειών, όπως των: Amway, Blue Cross BlueShield, Stanley Works, Click Commerce, The National Endowment for Democracy, Hudson Institute, U.S. Chamber of Commerce, NewYork Economic Club, και Oxford University Law Society.

Μετά την ολοκλήρωση της μακράς και επιτυχούς επιχειρηματικής σταδιοδρομίας του, ο κ. Καμπούρης και η σύζυγος του Camille, που είχε διακριθεί στο θέατρο (Sesame Street κλπ), βαθύτατα θρησκευόμενοι και οι δύο, αφιερώθηκαν συνειδητά στο έργο του Ευαγγελίου και προσπαθούν να αναζωογονήσουν την προφητική φωνή της Εκκλησίας.

Η ανιδιοτελής και πρωτοποριακή φιλανθρωπική προσφορά τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εκπαίδευση εκκλησιαστικών ηγετών μέσω του διαδικτυακού περιοδικού τους Kairos Journal, και την διαδικτυακή σειρά μαθημάτων Biblemesh, για την περιεκτική ιστορία της Αγίας Γραφής και την εφαρμογή της σε όλες τις πτυχές της ζωής. Μεταφρασμένα και τα δύο σε πάνω από επτά γλώσσες, αποτελούν την βάσει μιας διαδικτυακής θεολογικής σχολής υψηλού επιπέδου. Χαρακτηριστικό του εύρους των ενδιαφερόντων και της γενναιοδωρίας του κ. Καμπούρη είναι το πλέον πρόσφατο επίτευγμά του, μία μεγάλη κινηματογραφική ταινία για την ζωή του DietrichBonhoeffer, του Γερμανού κληρικού μάρτυρος που αντιτάχθηκε στον Χίτλερ, και η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους τους προσεχείς μήνες.

Δες τους χορηγούς εδώ:https://nafpaktos2030.org/participants/sponsors/

Μάθε περισσότερα: https://nafpaktos2030.org/